پوستم خیییلییی خشکه مخصوصا گونه هام و وسط پیشونیم...بیرون میرم یه کرم ضد افتاب میزنم و پنکک(بخاطر تابستون که ععق نکنم کرمم بیاد پایین)ولی رو گونه و پیشونیم حالت ترک میشه و پوسته پوسته...هرکاریم میکنم درست نمیه...چیکار کنم اخههههه😩😩😩😩😩
عزیزم پوست منم مثل شما بود بهترین دکترارو رفتم گرونترین کرم هارو استفاده کردم خوب نشد تا اینکه شنیدم وازلین خوبه از وقتی استفاده کردم پوستم عالی شده الان یه ساله به جای کرم از وازلین استفاده میکنم پیشنهاد میکنم امتحان کن روزای اول دوبار در روز استفاده کن بهتر که شد روزی یه بار
برو روشن کننده راسن بخر شب تا شب موقع خواب بزن صبح فقط با اب خالی بشور،، پوست منم خشک خشکه😒 با این کمی بهتر شده، بعضی موقعا هم روغن بادام شیرین، میزنم بعد از حمام هم آبرسان الوعه ورا شون میزنم پوستم کمی بهتر شده
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢