یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁
تو مخلوط کن قاطیش کن بعد از صافی ردش کن آب هندونه میشه روش برگ نعناع بریز و نصف قاشق چایخوری آبلیمو
وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
برنامه سرآشپز پاپیونو نصب کن کلی ایده توش پیدا میکنی
به پیج منم سر بزن وقتی نصب کردی
اسم پیجم asma
دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨👩👧