2777
2789
عنوان

زنان خسته کننده !!!! همگی بیایید ببینید و نظرتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 17 پست
این روزمرگی لعنتی بدجوری گریبانمونو گرفته اصلا به این فکر نمیکنیم که فرصت زندگی کردن یک بار بهمون دا ...

عزیزم هممون کمابیش اینجوری هستیم. خیلی وقتها نا امید میشیم یا حس میکنیم راهی نیست و باید ساخت. حداقل کاری که اینجور وقتها میشه انجام داد کتاب خوندن هست. باور کنید کتاب خوندن خیلی راه جلوی پای آدم میذاره، خوندنش هیچ ضرری نداره ولی نخوندنش قطعا ضرره. کتابهای خود شناسی و انگیزشی خیلی میتونن به راه افتادن موتور افراد کمک کنن

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
ولی حرف شما درسته ...همه چی در زندگی باید سرجای خودش باشه ...زن نباید سنگ زیرین اسیاب باشه وگرنه میش ...

دقیقا یه بار یکی یه مثال جالبی برام زد. گفت وقتی تو هواپیما هستی و بچه ات هم کنارت هست و مشکل اضطراری پیش میاد و ماسک های اکسیژن رو رها میکنن. اول باید ماسک رو برای خودت بذاری نه بچه! گفت اغلب فکر میکنن اول باید به بچه برسن و ماسک اون رو بذارن ولی تو تا خودت شرایطت اوکی نباشه نمیتونی به دیگری کمک کنی! اول باید ماسک خودت رو بذاری بعد با سلامت و آرامش به بچه ات برسی و راحت نجاتش بدی!

زندگی هم دقیقا همینه. من اگه تو خودم پر از حسرت و عقده و کارهای نکرده باشم چجوری میتونم بچه خوبی تحویل جامعه بدم؟ من اگه محدود و بسته باشم چجوری میتونم به بچم از زندگی بهتر و بالا رفتن و پیشرفت بگم؟ من اول باید خودم رو بسازم و عالی کنم تا بتونم مادر و همسر بهتری برای خانوادم باشم 

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان