2777
2789
عنوان

زن باش

547 بازدید | 9 پست

مثل زن باش این متن ارزش یکبار خواندن را داردمن ایمان دارم که حقم را بایداول اززنان بگیرم.حقم را زنانی زیر پا گذاشته اندکه تمام دغدغه های شان هماهنگ کردن رنگ ناخن ولب سیرین شان است،زنانی که مادر شوهر وخواهرشوهران شان را هیولا میدانند.حقم را اززنانی میخواهم بگیرم دغدغه های روزمره ای شان مدهای جدید لباس است،زنانی که هرگزبه باشگاه برای ورزش نرفتندهرگزپا به کتاب فروشی ها نگذاشتندوزنانی که  روانشناسی سرمایه داری درباورشان گنجانده برای خوب شدن حالشان باید به مراکزخریداری بروند.حقم را ازمادرانی باید بگیرم که قبل از به دنیا آوردن بچه حتی یه کتاب نخواندندوبیشعوری را باز تولید کردندزنانی که بعد ازدورهمی شان می گفتند:پذیرایی شان مجلل نبود،گوشه ی مبل شان خاک نشسته،فلانی بچه دار نمیشود.....واجازه دادندواژه حقیر(خاله زنک)زاده شود.حقم را زنانی زیر پا له کرده اند که معیار باارزش بودنشان را دروزن طلای شان میدانندوهرگز نفهمیدند که طلا فقط یه عنصراز جدول مندلیف است که ما به آن بها داده ایم.زنانی که نفهمیدید هنگام ازدواج قرار است مثل لباس فروخته شوند ودرباور مردها گنجاندند که تمام خواسته ی  یک زن از آنها پول وطلاست وجنگ مقدس زن یعنی همین!زنانی که ازمدرن بودن فقط همین را آموختندکه نباید بوی قورمه سبزی دهند درحالی که بوی غذادادن حق خوری نیست عشق است کانون مهرخانواده حق خوری نیست زندگیست.من میخواهم دخترم اززن بودنش لذت ببرد،بجنگد ،برقصد،آشپزی کند،به باشگاه برود،کتاب بخواندواززنانگی فقط دلبری کردن را نیاموزد.بیاییم ،بخوانیم مطالعه کنیم بنویسیم وبفهمیم زن بودن راحس کنیم وحرمت بگذاریم تا وسیله نشویم تا هیچ مردی جرات به این نکندکه ازنفهمی مااستفاده کند وحق ما راله کنند.

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

باچه🎈

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.