2777
2789
عنوان

کاش دیگه عادی تر از این نشه ...

92 بازدید | 2 پست

شوهرم مرد خیلی خوبیه و منم خیلی دوست داره ‌. از اوایل عقدمون تا همین دو سه هفته پیش عشق و علاقه اش رو به هر نحوی ابراز میکرد و منم به تبع اون علاقه ام رو بهش نشون می دادم . ولی چند وقته حس میکنم علاقه اش رو داره قطره چکونی بروز میده و خودش رو کنترل میکنه .

قبل ازدواج انتظار عادی شدن زوجین و کاهش دوز ابراز علاقه رو داشتم و ازش اطلاع داشتم ولی دارم میترسم از این مسئله . فک کنم راسته زندگی فیلم سینمایی نیست که شب و روز زن و شوهر بهم عاشقانه نگاه کنن و عاشقانه حرف بزنن ، با عشق خالی شکم سیر نمیشه ؛ کاش دیگه عادی تر از این نشه .  

چند وقته ازدواج کردین؟

شاید ابراز علاقه یه مقدار کمتر بشه ولی خودتون متوجه میشین که عمیقتر شده

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

منم حس تورو داشتم ولی الان دغدقه هامون خیلی فرق کرده بعد سه سال عشق عوض شده جاشو به همدلیو هم دردی داده جاشو داده به حمایت اون وسط مسطاام یکم ابراز علاقه و..... نگران نباش

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.