2777
2789

من یکی که خسته شدم از اینهمه هزینه و سختی و داروهایی که کم کم دارم همه اعضای بدنمو از کار میندازن ولی نتیجه ای ندادن

خسته شدم از امیدِ بیهوده، از اینکه هربار با ذوق باردار شدم ولی در اوج امید خدا ازم گرفتش

خسته شدم از حرفای مضخرف مردم، از اینکه هرکی یه دکتر و دعانویس و دکتر سنتی بهم معرفی میکنه قافل از اینکه من پیش بهترینها رفتم ولی نمیشه

لعنت به ده سال انتظار و شب بیداری و گریه و سردرد و چشم درد و قلب شکسته…

خسته شدم از اینهمه هزینه تو اینهمه نداری، خسته از اینکه تو این ده سال تمام پس اندازمون رفت واسه درمان و آخرشم خودمون مستاجر و بدهکار…

خسته ازینکه زنای باردار و تازه زایمان کرده مثل زامبیا با ما برخورد میکنن

خسته، خسته، خسته، خسته…

خدایا من اینجام…

به کدامین گناه آخه؟…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم😣😣 خیلی سخته عزیزم من هم قبل از دخترم دوبار سقط خودبخودی داشتم خیلی روحیه بدی داشتم خیلی روزهای بدی بود

توکلتو از دست نده عزیزم خدا هیچ امیدی رو ناامید نمیکنه هر وقت صلاحتون باشه بهتون بچه میده مطمئن باش حتی در اوج ناامیدی

چرا مثل زامبیا رفتار میکنن عزیزم؟

همیشه وقتی به این درجه از نا امیدی و خستگی میرسه ادم خیلیییییییییییییییییییی به روشنی نزدیکه

مطمین باش به زودی دلت شاد میشه

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
خدا داره آزارمون میده قشنگگگگگگگگ نشسته اون بالا داره بهمون میخنده 

خجالت بکش از این حرفت تو چ‌میدونی خداچقد بزرگه و حکمتش چیه

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
آخه چرا  شما قبلا  برای جلوگیری از بارداری  قرص مصرف می کردید

عزیزم خوبه داره میگه هرکس از راه میرسه یه چیزی میگه ها. اینجام ولش نمیکنید اصن چیکار دارید به خدا که ترحم های شما از همه چیز بدتره

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (: