2777
2789

خودش هم نمیدونه امروز تولدشه ولی من خیلی ناراحتم چیکار کنم براش

باباش کی میاد؟

باهم برین بیرون خوش بگذرونین

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم ناراحت نباش . براش کیک بخر مادر دختری ۲تایی جشن بگیرین ٬ ببرش شهر بازی یا هر کاری ک میدونی خوشحالش میکنه براش انجام بده با باباش تماس تصویری بگیرین شعر تولدت مبارک بخونین براش . خیلی کارا برا خوشحال کردنش میتونی انجام بدی . تبریک میگم تولد دختر نازتو بهتون خوش بگذره

وقت زایمان من

آخی عزیزم 😢😢

نمیتونی خودتون دوتایی یکم برین بیرون و بیاین

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

تولدش مبارک😍بهش بگو امروز روز توئه.... از صبح تا شب باهم برین بیرون پارک شهربازی سینما.. بستنی... پیتزا... خرید... هرچیم دلش خواس به عنوان هدیه بخر... ازیه مهمونی خشک و رسمی بیشتر بهش مزه میده باور کن

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد....تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد....