2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

556 بازدید | 19 پست

سلام خانوما. من اخرین پریودم 9 تیر بوده. 21 تیرم امپول hcg زدم. روز 26 دوره امم آزمایش بتا دادم مشکوک ب بارداری بود. این بی بی و الان گذاشتم دیروز موعدم بود انگاری دوتا خط داره. میشه مثبت کاذب باشه یا نه. از استرس دارم میمیرم

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱

اگه زیر ده دقیقه س مثبته😍😍😍

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فولیکولت چند بود که آمپول زدی؟ قرص خورده بودی؟

کلومیفن خوردم و 4 تا فوستیمن زدم روز دهم دکترم سونو کرد دوتا 15 داشتم 4 تا 14 دوتا دیگه فوستیمن برام داد و روز سیزدهمم hcg زدم 

کلومیفن خوردم و 4 تا فوستیمن زدم روز دهم دکترم سونو کرد دوتا 15 داشتم 4 تا 14 دوتا دیگه فوستیمن برام ...

انشاالله که باردار باشی از ته دلم واست دعا میکنم

منم این ماه لتروزول خوردم و روز 10 فولیکولم 19 و 16.5 بود روز 11 hcg زدم

پس کی میای عزیز مامان❤👶😢
انشاالله که باردار باشی از ته دلم واست دعا میکنم منم این ماه لتروزول خوردم و روز 10 فولیکولم 19 و 1 ...

خیلی خوب بوده فولیات  انشالله ک همین ماه شده. واسه منم دعا کن از مهر اقدام بودم. دوسال پیشم جنین 6 ماهه سقط کردم دعا کن ایندفعه سالم بدنیا بیاد

خیلی خوب بوده فولیات  انشالله ک همین ماه شده. واسه منم دعا کن از مهر اقدام بودم. دوسال پیشم جنی ...

آخه ماه قبلم روز 11 سه تا فولی 19 داشتم ولی نشدم

چشم حتما اگه لایق باشم دعا میکنم واست.وای چه بد 😭😭

پس کی میای عزیز مامان❤👶😢
آخه ماه قبلم روز 11 سه تا فولی 19 داشتم ولی نشدم چشم حتما اگه لایق باشم دعا میکنم واست.وای چه بد 😭 ...

من خودم دفعه اولم کیست تخمدان داشتم اصلا نفهمیدم فولیم چند بوده ناخواسته باردار شدم ولی ایندفعه پدرم دراومد 

بعد 3 دقیقه افتاد این خطه شمام میبینی یا من توهم زدمممم

میبینم😍😍😍

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊