2777
2789
عنوان

آتلیه

112 بازدید | 11 پست

سلام به همگی

بچه ها امشب همینجوری یاد عروسیم افتادم و خواستم تجربه بدی که داشتم رو بگم تا عروس دیگه مثل من بدون فیلم عروسی نمونه. 

من واسه عروسیم رفتم آتلیه پلاک تو تهران پارس و فقط میتونم بگم اگه قرار بود بین فیلم عروسی نداشتن و این آتلیه انتخاب کنید به هیچ عنوان پاتون رو تو این آتلیه نزارید. خدا میدونه چقدر سر کار به درد نخورشون گریه کردم. نرید آقا نرید. بهترین شب زندگی تون رو دست اینا نسپرید. 

من که تا آخر عمرم ازشون نمیگذرم 😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده مگه چیکار کردن

فیلم بردارشون کلا 8 دقیقه فیلم گرفت اونم از در و دیوار بعدا که اعتراض کردم گفتن فکر نمی‌کردیم واستون مهم باشه تازه بعد از چند ماهم گفتن خودت گفتی فیلم نگیریم 

چیشون بد بود؟؟؟برخورد؟؟کیفیت عکسا؟؟مدلاشون؟؟هزینه ش؟؟؟ یا چی؟؟

هزینه اشون متوسط رو به بالا بود. قبلش کلی نمونه فیلم های خوب نشون دادن ولی از عروسی من فقط 8دقیقه فیلم گرفت فیلم بردار آتلیه پلاک و بعدش هم در جواب اعتراضم گفتن فکر نمی‌کردیم واستون مهم باشه و آخرش گفتن اگه دوست داشتی بیا ازت عکس اسپورت بندازیم به جاش. وقتی گفتم عکس اسپورت واسه من فیلم عروسی نمیشه گفتن سال دیگه سالگرد ازدواج بگیر بهت تخفیف میدیم 

2790
2778
2791
2779
2792