2777
2789
عنوان

کدوم ذکر حاجت میده

309 بازدید | 21 پست

سلام خانوما...میخاسم شما برای براورده شدن حاجتتون چ ذکری میگید؟یا چ دعایی میخونید؟

حس یه ادم 30 ساله رو دارم...واسه یه کارهایی زوده واسه یه کارهایی دیر😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من محال ترین حاجتمو....از چله زیارت عاشورا توسل..۱۲۴هزا تاصلوات نذر نمک گرفتم

عزیزم توضیح میدی برام..من خیلی سر در نمیارم

به هرکدوم که ب دلت افتاد ...من ب این جمله خیلی اعتقاددارم 

در جهــان هستـے ،دقیقا همونجـا ڪہ نشستے :یادبگیـر و با اینـ عقیدهـ رشد و تلقے کنـ کـہ *انســــــــان* واقعے باشے ،انسان واقعے بودنـ بہ اینـ معنا نیستــ ڪہ چـادر مشکے سر کنے ،تسبیحـ بگیرے دستتـ و توجامعہ خودتو بہ دیگرانـ اثباتـ کنے ، سحر و شامـ درپیشگاہ الله خمـ و راستـ بشے درصورتے ڪہ معانیشو مورد توجہ قرار ندادے و درڪش براتـ سخت باشہ •••• انسانـ واقعے یعنے :اینقد وجدانـ داشتہ باشے تادلیو نشکنے ، غیبتـ همـ جنستو نکنے ، تهمتـ ناروا نزنے ، قضاوتـ بیجا نکنے ، شبانہ روز زندگیتو بہ دخالتـ درزندگے دیگران نگذرونے ،  زشت روی ، خوشگل روی ،کوتاه و بلندے ، ثروتمند، فقیرے را دیدے بہ تمسخر نگیرے ، دل مظلومیو شاد کنے ،باطنـ و ظاهرتـ یکے باشہ ، کار خیرے میکنے همجا جـــار نزنے ، بخششـ اونمـ بخاطر خدا داشتہ باۺے ، حسدورزے نکنے، بخاطر حرفـ مردمـ زندگے نکنے و....خلاصہ شبـ کہ سرتو میزارے روے بالشتـ راضے باشے ازخودتو وجدانتـ √آره انسانـ واقعے بودنـ یعنے خــدا ازتـ راضے باشہ و خنده رو بہ لباے امامـ زمانمونـ بیارے ❤❤❤
همین صلوات نمازاستغاثه  ب امام زمان(ازته دل صداش بزن ) اسونه تونت بزن میاد نمازاستغاثه ب حضر ...

ممنون عزیزم...من از ته دل همه رو صدا زدم ولی نمیدونم چرا نمیشه

عزیزم توضیح میدی برام..من خیلی سر در نمیارم

اره گلم...من ب این حاجتم اصلا امیدی نبود ینی رویا شد دیگه برام .چله زیارت عاشورا برداشتم و دعای توسل..ینی ۴۰روز زیارت عاشوار و توسل خوندم..۱۲۴هزار تاصلواتم فرسادم ینی باورم‌نمیشد ب نصفه نرسیده بود اوکی شد کارم

یه صلوات مهمونم کنید💕

۱۲۴هزار تاصلواتو بگو ب نیت ۱۲۴هزار تا پیامبر برمیدارم ک کارم جور بشه اینو از ی خانم تو نی نی سایت یاد گزفتم‌ک‌گویااونم از پدرشوهرش یاد گرقته بود حاجت ک گرفته بود منتشرش کرد..خداخیرش بده تن سلامت بده بهش

یه صلوات مهمونم کنید💕

میشه حتمن

امیدتوازدست نده

من حاجتی بوده پونزده سال دعاکردم و میکنم همچنان

براش..هنوزناامیدنیستم..این حاجت بزرگمه

ولی حاجتای مث حاجت شما باصلوات وچله مستجاب شده ان شاءالله براورده شه حاجتت

نمازشب

نماز اول وقت اینام عالین

اره گلم...من ب این حاجتم اصلا امیدی نبود ینی رویا شد دیگه برام .چله زیارت عاشورا برداشتم و دعای توسل ...

ممنونم عزیزم...