2777
2789

واقعا میتونی شما بزنی اونم یک ساعت من روزی دوتا به زور بزنم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تمرینای راحت تر از شنام هست برای شکم و پهلو 

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
با شنا دیگه. شنا خیلی کالری میسوزونه

ببین من چها تا شنا رو بلدم. فقط، چون کم کاری تیرویید دارم لاغر نمیشم. الان دارم استقامتی کار میکنم. بعد و قبل شنا تغذیه‌ات چطوری بوده

تمرینای راحت تر از شنام هست برای شکم و پهلو 

میدونم قبلا فیتنس کار کردم لاعر شدم الان کم کاری تیرویید،دارمـ باز چاق شدم. به خاطر دیسک گردنم نمیتونم دیگه فیتنس کار کنم. میرمـشنا

ببین من چها تا شنا رو بلدم. فقط، چون کم کاری تیرویید دارم لاغر نمیشم. الان دارم استقامتی کار میکنم. ...

من بعدازظهر میرفتم. قبلش که چیز خاصی نمیخوردم چون چند ساعت قبلش ناهار خورده بودم و گشنم نبود. بعد شنا یه اسنک کوچولو میخوردم. مگه واس کم کاری قرص نمیخوری؟