2777
2789
عنوان

بیاین باهم صادق وروراست باشیم ....

136 بازدید | 25 پست

درروز خداروشکر میکنید؟

چقدر توگرفتاری ها به خداتوکل میکنید؟

بیشتر مواقع خوش بینید یا بدبین؟

تو گرفتاری ها وشدایدچند درصد امیدوارید چقدر ناامید؟

مواقع سختی حرص میخورید یا صبر وتحمل؟

تولحظات بدزندگی مثبت اندیشی میکنید یا تفکرات منفی؟

بیایدبرا همدیگه از تجربه استفاده از قانون جذب بگیم تابیشتر انگیزه پیداکنیم

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خداروشکر میکنم ولی استرسی ام،همیشه به چیزای بد فکرومیکنم حرص میخورم وصبر وتحمل ندارم،درواقع از قانون جذب منفی استفاده میکنم،میدونم باید توکل کنم ولی نمیدونم چه جوری

یه صلوات برام میفرستی دوست خوبم
بیاین بگین شما مثل من از شب بیزارید😣 غروب ک میشه دلم میگیره با طلوع خورشید حالم خوب میشه.

شب خیلی قشنگه  

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

ادم کم صبری هستم ولی دارم روش کار میکنم و تا حدی موفق شدم خوشبینم و امیدوارم میدونم هرچی ک خدا برام قرار میده ب صلاحم هست و توکل میکنم ب خودش  چون میدونم خدا  کسی هست ک بجز خیر و خوبی بندش چیزی نمیخواد 

من خداروشکر میکنم ولی استرسی ام،همیشه به چیزای بد فکرومیکنم حرص میخورم وصبر وتحمل ندارم،درواقع از قا ...

افکار منفی تونو انقدر بنویسید و پاره کنید تا ذهنتون خالی شه

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
من خداروشکر میکنم ولی استرسی ام،همیشه به چیزای بد فکرومیکنم حرص میخورم وصبر وتحمل ندارم،درواقع از قا ...

غلبه بر افکار منفی.خوش بین بودن به خدا باید ذهنیتتو تقویت کنی

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم
کاش بشه عزیز امتحان میکنم

میشه عزیز، یه مسئله روانشناسیه

غلبه بر افکار منفی.خوش بین بودن به خدا باید ذهنیتتو تقویت کنی

خدا کمک کنه بتونم،به خدا خسته شدم از وضعیتم،اینقد حالم خرابه همششش استرس وفکرای منفی

یه صلوات برام میفرستی دوست خوبم