2777
2789
عنوان

دلم یه تغییر اساسی میخواد توی این زندگیِ نکبتی

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 22 پست

عزیزم موفق باشی ... همین که تصمیم گرفتی به تغیر خودش مهم ترین قدمه ... خدا کمکت کنه انشالله

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
عزیزم موفق باشی ... همین که تصمیم گرفتی به تغیر خودش مهم ترین قدمه ... خدا کمکت کنه انشالله

مرسی خیلیییی خووووبییییی

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم عهد کردم درسمو بخونم بعد لیسانس برا فوق برم یه کشور اروپایی از این مملکت زن ستیز نکبت خلاص شم&nb ...

چه جوری میخوای بری ؟ بورسیع؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
منم عهد کردم درسمو بخونم بعد لیسانس برا فوق برم یه کشور اروپایی از این مملکت زن ستیز نکبت خلاص شم&nb ...

پس تمام سعیتو کن تا به هدفت برسی 

تو موفق میشی 

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
چه جوری میخوای بری ؟ بورسیع؟

میگن معدل لیسانس بالاز 17باشه درخواست بدی قبول میکنن و اینکه مجرد باشی کارت راحتتره

کاربر فاطی قدیم هستم خیلییی خوشحالم دوباره برگشتم پیشتون کاربری قبلیم ترکید   
میگن معدل لیسانس بالاز 17باشه درخواست بدی قبول میکنن و اینکه مجرد باشی کارت راحتتره

مجرد؟ مطمانی؟ عزیزم باید دانشگاهت معتبر باشه ها کدوم دانشگاه میخوای بری یا میری؟

مجرد؟ مطمانی؟ عزیزم باید دانشگاهت معتبر باشه ها کدوم دانشگاه میخوای بری یا میری؟

دانشگاه نیمه دولتی میرم استادمون میگفت فقط دانشگاه آزادو قبول ندارن

کاربر فاطی قدیم هستم خیلییی خوشحالم دوباره برگشتم پیشتون کاربری قبلیم ترکید