2777
2789
عنوان

به شوهرم شک کردم

211 بازدید | 16 پست

بچه ها ما 5 صبح از ممسافرت رسیدیم خونمون چون جفتمون باید صبح میرفتیم سرکار صبح حدود ساعت 10 با هم از خونه زدیم بیرون بعد حول و حوش ساعت 2:30 تا 3:30 هر چی به شوهرم زنگ زدم ج نداد آخر زنگ زدم شرکتش منشی گفت امروز نیومدن اصلا.اصلا.منم نگران زنگ زنگ بهش تا آخر ج داد گفت خسته بودم ساعت 2 از شرکت اومدم خونه سایلنت کردم خوابیدم منم گفتم قبلش کجا بودی گفت شرکت.شرکت.منم گفتم وا پس چرا منشی میگه امروز نیومدی اونم قاطی کرد اومد محل کارم و گفت چون زنگ زدی شرکت آبرومو بردی منم میام آبرومو تو محل کارت میبرم خلاصه من سریع اومدم بیرون که نیاد داخل دادوبیاد کنه.بنظرتون کجا بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه سال پیگیر کاراش نشدم وقتیم شدم کارمون به جدا شدن از هم کشید!! یعنی لو رفت !!!

ایشالا که جایی نرفته خخ

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
الان جداشدید؟پشیمون نیستید؟؟

جدا نشدم.. قصد جداییم ندارم.. تا بتونم صبر از خدا میخوام تا خدا به راه راست هدایتش کنه.. ۹ماهه رفته خونه مادرش با اونا زندگی میکنه.نفقه مو میده ولی تنهاییم سخته.. فعلا که حرف ننه عفریتشو گوش میکنه تا ببینم کی آدم میشه

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..