2777
2789

سلام من امروز روز نه پری هستم  حالم از صبح خیلی بده   تخمدانام خیلی تیر میکشه دمای بدنم ۳۸/۵اما دیروز ۳۶/۵میشه امروز روز تخمک گذاریم باشه؟اخه چون تو اقدامم پریام نامنظم شده این ماه ۲۸ماه پیش ۲۰و ماه پیش ۱۶روز شروع پریام بوده و چون پسر دوست دارم باید روز تخمک گذاری اقدام کنم به نظرتون احتمالش هست امروز روز تخمک گذاری باشه؟منظورم اینه زود نیست خیلی؟

میشه با دل پاکت یک صلوات برای حاجتم بفرستی   یا امام رضا تو رو به جان جوادت قسمت میدم این ماه ناامیدم نکن شفیعم باش پیش خدا منودست خالی برنگردون از در خونت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اینم یادم رفت بگم این ماه کلومیفن خوردم امشبم آخریشه میتونه ربط داشته باشه؟؟؟؟لطفا راهنماییم کنین حالم خیلی بده

میشه با دل پاکت یک صلوات برای حاجتم بفرستی   یا امام رضا تو رو به جان جوادت قسمت میدم این ماه ناامیدم نکن شفیعم باش پیش خدا منودست خالی برنگردون از در خونت   

شما اقدامت رو بکن توکل بخدا بنظر من بچه اول رو نباید زیاد دنبال پسر دختر بودنش باشی

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
راستی اینم یادم رفت بگم این ماه کلومیفن خوردم امشبم آخریشه میتونه ربط داشته باشه؟؟؟؟لطفا راهنماییم ک ...

عزیزم اگر دوست داشته باشی به این پیج سر بزن پاسخ همه ی سوالات رو داره 

https://www.instagram.com/p/B0YVoTIp14r1G82aHFD0f2axej6xu6WAI8u7E80/?igshid=10648e46k8i57

لطفا واسه سلامتی تو دلیم دعا کنید 😍

کیا باردارن؟چند ماهتونه؟و جنسیت؟کسی هست کلومیفن خورده باشه باردار بشه ؟

عزیز دلم دومیمه دختر اولم ۷سالشه 

کیا باردارن؟چند ماهتونه؟و جنسیت؟کسی هست کلومیفن خورده باشه باردار بشه ؟

۱۷ هفته 

ان تی گفت احتمالا پسر 

طبیعی باردار شدم 

بچه ی اول 

۲۰ سالمه

ویار ندارم 

تهوع ندارم 

نه ترشی نه شیرینی

ادرارم روشنه

پوستم خشک شده 

همه میگن خوجگل شدی

شکمم نبض میزنه

شکمم ندارم

الهی به امید تو❤

مرسی بانو جان انشالله به سلامتی زایمان کنی و یک پسر تپل مپل تا چند ماه دیگه بگیری بغلت  بعد از چند ماه اقدام باردار شدی؟