2777
2789

خاگینه پف نمیکنه 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درست میکنم اما تا حالا به پفش دقت نکردم تخم مرغشو بیشتر بزن

خدای بزرگم با تمام قلبم منتظر معجزه های دیگه ات هستم چون الانا دیگه وقتشه دست بکار بشی میدونی که روشون حساب کردم🤗🤗🤗پی نوشت :بزرگترین معجزات خداوند برای من دو تا دختر گل و سلامتی و آرامشه

یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر بزن بعدم بعد اضافه کردن آرد آروم هم بزن چون زیاد همبزنی پفش میخوابه بعد ازاینکه هم گذاشتی پخت  زیرشو خاموش کردی در ظرفتو باز نکن یه 15 دقیقه بزار بمونه بعد بازکن شربتشو بریز

یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر بزن بعدم بعد اضافه کردن آرد آروم هم بزن چون زیاد همبزنی پفش میخوابه بعد ا ...

آهان من هیچوقت درشو نمیذاشتم😂😂

چقدر زود دیر میشود
نه چرا پف میکنه خواهر شوهر خیر ندیدم یکجوری درست کرده بود انگار کیک بود انقدر خوشمزه بود

حالا خیر ندیدش چیه 😊منم خواهرشوهرم همش هنراشو نشون میده منم حرصم میگیره   چون خودم هرکاری بلدم ولی اصلا حس انجام دادن هیچ کاری رو ندارم