2777
2789

سلام ۲۰ سالمه تازه ازدواج کردم بعد سونو و معاینه فهمیدم زخم دهانه رحم با تنبلی تخمدان دارم بعد چند دوره دارو خوب نشدم دکترم گفته فریز کنم آیا باتوجه ب اینک تنبلی دارم ممکنه ب فریز باروریم ب مشکل بخوره؟

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏

حتما تا زوده برو فریز کن.... من بعد عروسی همون جور بودم فریز نکردم پشیمون شدم سه سال بعد مجبور به فریز شدم وهمون یه بار از عفونت وزخم وهمه چی راحت شدم وای کاش روز اول این کارا میکردم

حتما تا زوده برو فریز کن.... من بعد عروسی همون جور بودم فریز نکردم پشیمون شدم سه سال بعد مجبور به فر ...

بچه  داری الان

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه  داری الان

فریز ربطی به حاملگی و تنبلی نداره.. اینا دکترم گفت... اگه زخم رحم داری اگه فریز نکنی هیچ دارویی خوبش نمیکنه چون کوچیکش میکنن بعد دوباره بعد قطع دارو برمیگرده.... ولی فریز نه برا همیشه از بین میبرش 

فریز ربطی به حاملگی و تنبلی نداره.. اینا دکترم گفت... اگه زخم رحم داری اگه فریز نکنی هیچ دارویی خوبش ...

ی دکترم گف چون بچه نداری فریز نکن ... یکی دیگ هم گف فریز کن . موندم چیکار کنم . عنبرنسارا و دمنوش هاروهم امتحان ولی جواب نمیده الان دارم عرق فراسیون میخورم . میگن عسل خوبه؟عزیزم تو تجربه ای داری تواین زمینه؟

چیزی که دکترت بهت گفته گوش کن... من انجام دادم اینا شایعه هست 

عزیزم تو فریز کردی؟ قبل بچه داشتنت بود یا بعدش؟

والا منم عفونت و زخم دارم اینقدر از فریز ترسوندنم ک نرفتم گفتن نازایی میاره

پس چیکار کردی؟ من هم زخم دارم هم تنبلی 

تازه تنبلی تخمدان هم دارم میگن بعد فریز امکان دهانه رحمم تنگ بش و تو بارداری ب مشکل بخورم

فریز نکن به دخترخالم  گفتن فریز نکنی حامله نمیشی و فلان..فریز کرد کلی اذیت شد،دکتر گفت دوباره زخم داری باید انجام بدی..ب منم گفت دهانه رحمت زخمه،اما فریز نمیکنم دارو داد،با دارو هم عفونتم خوب شد هم زخمم

ی دکترم گف چون بچه نداری فریز نکن ... یکی دیگ هم گف فریز کن . موندم چیکار کنم . عنبرنسارا و دمنوش ها ...

من عنبر نسا  عسل جفت سرکه چای سبز اسپند  اویشن تخم شوی جوش شیرین د هرچی ک بگی امتحان کردم اثر نداشته 

ی دکترم گف چون بچه نداری فریز نکن ... یکی دیگ هم گف فریز کن . موندم چیکار کنم . عنبرنسارا و دمنوش ها ...

من میگم فریز کن من 50 تا آمپول برام زدن.. شیاف دادن.... بپماددادن... دوش واژینال دادن. از این راه عسل وتزریق هم استفاده کردم فقط درمانش فریزه مطمءن باش