2777
2789
عنوان

خانوما کمک بچم دیشب تا الان نخابیده

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 45 پست
سکسکه زیادش خوبه یا بد😐

خوبهد

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ولی جوشونده بچه خوبه برای اغلب مشکلات نوزاد من خودم دارو گیاهی ها رو بیشتر استفاده کردم

از کجا بخرم این جوشونده رو

واس سلامتیه نی نیم صلوات بفرست🤗البته حلالم کن ک ازت اینو میخام

دکتر باید برات تجویز کنه هر دوش رو 

مخصوص سیستم گوارش کودکان است.اگر کودک گاهی دچار مشکلات گوارشی می شود توصیه می کنیم با آشنا شوید.

شربت اهورا نی نی:

مخصوص : سیستم گوارش
    کارایی : ضد نفخ، تسکین دهنده درد و دل پیچه ناشی از نفخ
    نوع کارایی : تسکین علایم سوء هاضمه
    عصاره : عصاره شوید
    رده سنی : نوزادان، کودکان
    کشور تولید‎کننده : ایران

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
قبلن بهتر بود از دیشب هر نیم ساعت بیدار شده

شربت اهورا نی نی    دایمیتیکون   و گرایپ میکسچر معجزه میکنه برا دل درد 

شکر قهوه ای هم از عطاری میگرفتم اندازه یه نخود میریختم تو آبجوش که حل شه اندازه پستونک داروی بچه بهش میدارم انگار آب رو آتیش بود 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
شربت اهورا نی نی    دایمیتیکون   و گرایپ میکسچر معجزه میکنه برا دل درد  شکر قهو ...

بچم ۱۵روزشه از داروخونه بگیرم این شربتو؟کدومشون از همه بهتره

البته اهورا رو پسرم خورد صورتش جوش زد ولی خوب شد

وای خدایا تازه امیدوار شده بودم 😭😭حالا چی بدم بش تا اروم شه

بچم ۱۵روزشه از داروخونه بگیرم این شربتو؟کدومشون از همه بهتره

اگر ۱۵ روزشه همون اهورا نی نی و دایمیتیکون دوست  داری اول اسماشون بزنن تو گوگل دربارشون بخون بعد بخر گلم ولی برا پسر من خیلی خوب بودن 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
اگر ۱۵ روزشه همون اهورا نی نی و دایمیتیکون دوست  داری اول اسماشون بزنن تو گوگل دربارشون بخون بع ...

ممنون بزنم تو گوگل بعد شوهرمو بفرستم بخره .چه جوری بش بدم روزی چقد چن دفعه

ممنون بزنم تو گوگل بعد شوهرمو بفرستم بخره .چه جوری بش بدم روزی چقد چن دفعه

اندازه نصف قطره چکون من میدادم یا دو سی سی از سرنگ کوچیک وقتی خریدی بهش بده بعد اگر دل درداش شروع شد هر هشت ساعت میتونی دوباره بهش بدی عزیز 

اندازه نصف قطره چکون من میدادم یا دو سی سی از سرنگ کوچیک وقتی خریدی بهش بده بعد اگر دل درداش شروع شد ...

دستت درد نکنه ان شاالله با همین شربت رفع شه