2777
2789
عنوان

هزارپا😱😱😱😨😨

256 بازدید | 18 پست

یه مدته همش هزارپا رو بدنم میاد...اولین بار خونه مادرشوهرم بودم شوهرم دیده هزارپا رو پتومه بیدارم کرد کشتش خیلی ترسیدم.اون هفته یکی رو گردنم بود شب با دستم گرفتمش نفهمیدم پرتش کردم جیغ کشیدم شوهرم بیدار شد کشتش باز صبح یکی رو پام بود زیر پتو .باز شوهرم بیدار کردم کشتش

دیگه میترسم شبا بخوابم خیلی وحشتناک بود😢😭😱

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️

من عکسشو نگا کنم به خودم میترسم😱😱😱😱😱😱

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خارش گرفتم😶

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
هزار پا تو خونه چکار میکنه  روحیاط میخوابید؟

نه نمیدونم از کجا میاد تا حالا سابقه نداشته حتی سوسکم تو خونمون نیست

تو آپارتمان طبقه دومیم

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️
خودمم اینجوری بودم...واقعا دارم دیوونه میشم

🙁🙁🙁هزارپا چیکا میکنه خونتون حالا!؟سم پاشی چیزی کنین خا

اسمت منو یاد یکی میندازه😭😭😭😭

@tina_am کجایی خاشقچی اومده🙁

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

اگر کوچیکن از همون خاک کاکتوساست . اگر نه باید ببینید از جا میان

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .