آره عکس رو میخوای بگیری گوشی رو افقی بگیر نه عمودی
روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اشکالی نداره عکس کارت ملی رو بفرستیم؟ شما تسویه حساب زدی چند روزه ریختن حسابت؟
باید عکس کارت ملی رو بفرستی ، فرداش ریختن ، چه تعداد میزنی من دستم خیلی کنده بعد از حدود 2 هفته حدود 1200 زدم
روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
باید عکس کارت ملی رو بفرستی ، فرداش ریختن ، چه تعداد میزنی من دستم خیلی کنده بعد از حدود 2 هفت ...
دو هفته ۱۲۰۰ تا زدی یا۱۲۰۰۰ هزار؟؟؟منم دو هفته اس دارم باهاش کار میکنم ۱۶۰۰۰هزار تا زدم... منم دستم تنده ولی بعضیا خیلی عالی کار میکنن یه ترفندی میزنن من لپ تاپمم خرابه فقط باگوشیم میزنم اگه درست بود بهتر میزدم