2777
2789
همچنین ادرس یا تلفن این روانشناسه

من رفتم دوره درمان قافله طولانی و بدون نتیجه بود حتما برو شاملو آدرسشم سه راه شهرداری به سمت چهار راه شهرداری یه ساختمونه پزشکانه کنارشم لوازم خانگی فروشیه شمارشو ۱۱۸ بگیر 

والا اکثرا دنبال پولن من رفتم اول که هر 45دقیقه75بودش قیمتش بعدم اینکه تا میای صحبت کنی تایم تموم میشه و بعد بهم گفتن که باید تست بزنی که خود تست ها 125تومن بودش و حداقل من ده جلسه باید میرفتم با اون پول رفتم واسه خودم کلی خرید کردم خوب شدم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستای گلم من یه پیج مشاوره تو اینستا گرام بهتون پیشنهاد میدم که کار درست و با تجربه ن. الکی پول و وقت و انرژیتون روصرف مشاوره های الکی نکنین . من خودم از این پیج نتیجه گرفتم و راضیم 😊🌹🌹🌹👍👍👍

ravan_shenasieshgh

اگر روانپزشک میخوای و دارو لازم داری که همه روانپزشکها شبیه هم دارو میدن ولی اگر روانشناس میخوای من دکتر نجم آبادی رو امتحان کردم . کارش رو بلده. تو اینستا هم صفحه داره میتونی ببینیش . اسم کاملش مصطفی نجم آبادی هست.

من یه نفر و پیدا کردم کارش واقعا عالیه. اسمش دکتر خشایار نعماوی زاده هست. کلی مشاور عوض کردم اما خب بالاخره یدونه خوبشو پیدا کردم. مطبش تهران هست اما مشاوره تلفنی هم میده اگر شهرستان هستی. شمارشو واست میذارم ازش وقت بگیر. 09351305590

در کنار روانپزشک حتما روانشناسم برو تو قزوین نجارپور عالیه

من تعريف كلنيك «روانپزشكي-روانشناسي» دكتر «فرزانه كرمي» را زياد شنيده بودم. هم روانپزشك هستند و هم روانشناسي كار ميكنند.

من خودم از مراجعه کننده های دکتر «فرزانه كرمي» متخصص روانپزشكي (اعصاب و روان) هستم خیلی راضیم، یکی از دوستام اضطراب شدید و پانیک داشت که اون اول رفته بود پیش ایشون خیلی کمک کرده بود منو هم برای افسردگی معرفی کرد. خیلی حالم بهتر شده. من پیش روانپزشکای خیلی زیادی رفتم و هیچ نتیجه ای نگرفتم تا اینکه توسط یکی از دوستام رفتم پیش دکتر «فرزانه كرمي» واقعا تو کارشون تبحر دارن. چند سالی بود که مشکل اعصاب داشتم ولی الان حالم خیلی خوب شدم.

فعاليت شون در زمينه هاي: افسردگي، اضطراب، اسكيزوفرنيا، دوقطبي، اعتياد جنسي، خواب، خوردن، استرس، روان تني، اختلالات كودكان(پيش فعالي، رفتاري، تيك، يادگيري)، مشاوره تحصيلي، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادگي و... است.

يه حسني كه داره اين است كه؛(( به صورت تلفني و آنلاين هم بيمار ويزيت ميكنند.))

مطبشون شلوغ است و از قبل بايد هماهنگي كنيد.

آدرس مطبش توی اصفهان، خيابان سجاد، خيابان سپهسالار، خيابان مسرور، نبش چهار راه حضرت قائم، طبقه اول

تلفن؛ ٣٦٣٠٣٣٩٦-٠٣١

همراه؛ ٠٩٩٤٠٦٨٢٨٩٦