2777
2789
عنوان

الان کدوم نینی یار هست که تاپیکموحذف کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 19 پست
میخام فرمدهی سین وبا سن کارکنم.باس نم تخته.سبنه هامم شل وافتاده وکوچیک😡😢

خب میتونی فرمدهی کار کنی عزیزم ولی با صبر  ومداومت

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
خب میتونی فرمدهی کار کنی عزیزم ولی با صبر  ومداومت

خوب شمابهم بگوچ ورزشایی؟بعدبینش چیامیخوری برااینکه باس ن برجسته و...بشه

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شمابهم بگوچ ورزشایی؟بعدبینش چیامیخوری برااینکه باس ن برجسته و...بشه

آهااان😅 باشه چشم

من ورزشام اینا بودن...

آپ تناسب اندام برای بانوان رو دان کن ویروز درمیون فرمدهی برو همون قسمتی که میخای فرم بدی ورزش داره..من برا با سن رفتم فرمدهی ....یروز در میون هم قدرتی شکم و پهلو میرفتم تو روزی که فرمدهی با سن رفتم وسط ورزش پروتئین خوردم مثلا موز بادام زمینی.یاسیبزمینی آبپز...بعد روزایی که قدرتی شکم و پهلو میرفتم  1ساعت قبل وبعدش چیزی جز آب نمیخوردم..و از سطح متوسط شروع کردم و پیشرفته تموم شد دو ماه شد کلا..خداروشکر من بدنم فرم گرفت چون یروزم ورزش رو ول نکردم.. امید وارم تونسته باشم کمکت کنم☺😚

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
آهااان😅 باشه چشم من ورزشام اینا بودن... آپ تناسب اندام برای بانوان رو دان کن ویروز درمیون فرمد ...

ممنون عزیزدلم😆 الانم ول نکردی؟میخام ببینم بدنت بازشل وچاق نشده؟

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
ممنون عزیزدلم😆 الانم ول نکردی؟میخام ببینم بدنت بازشل وچاق نشده؟

خواهش میکنم گلم...

نه ورزش هوازی و قدرتی رو دارم ولی فرمدهی نه دوماه رفتم کلا