2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام  شوهرم خواب دیده یکی از اتاق های خونه ای که توی عالم خواب مال ما بوده من گفتم بریم بخوابیم و اون گفته باید تمیزش کنیم خیلی کثیف بوده رفته تمیزش کرده بعد اون گوشه اتاق چند تا شیشه در بودند که دست من خورده شکستن شوهر مگفته خوب شد شکستن به درد نخور بودن خواهشا تعبیرش کنین واسم

بگو

سلام  شوهرم خواب دیده یکی از اتاق های خونه ای که توی عالم خواب مال ما بوده من گفتم بریم بخوابیم و اون گفته باید تمیزش کنیم خیلی کثیف بوده رفته تمیزش کرده بعد اون گوشه اتاق چند تا شیشه در بودند که دست من خورده شکستن شوهر مگفته خوب شد شکستن به درد نخور بودن خواهشا تعبیرش کنین واسم

خواب شوهر چپه

ولی جدا از شوخی انشالله خیره و به نظر من که معنی بدی تداره احتمالا رابطتون با بقیه کم میشه ولی خودت و شوهرت مهمیدکه راضی هستین

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
سلام  شوهرم خواب دیده یکی از اتاق های خونه ای که توی عالم خواب مال ما بوده من گفتم بریم بخوابیم ...

دقیقا کی خواب دیده ؟ 

من میتونم تعبیر رو بگم ولی تا سر شب ممکنه طول بکشه

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
سلام پنج شنبه شب خواب دیده مشکلی نیست منتظر جوابتون میمونم

باشه عزیزم . چون من از رو قران تعبیر رو درمیارم باید روز دقیق رو میدونستم

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
سلام  شوهرم خواب دیده یکی از اتاق های خونه ای که توی عالم خواب مال ما بوده من گفتم بریم بخوابیم ...

خواب خوبی خدادفع بلاکرده ازخودت وشوهرش از هرخطرانشاللع..خیره ان شاءالله

دوست داشتی واس حال دلم صلوات بفرس❤
چی دید ی

خواب دیدم، دارم با یه اداره ای میرم سفر،دوس پسر سابقم هم هم اون اداره رو میشناسه، هم جایی که میخوام برم رو میشناسه، پیشم نشست و بعدش من رفتم سفر، توو راه به من زنگ زد، اولش حرف نمیزد، بعد حرف زد(قبلا حرفاش یادم بود الان یادم نیست)

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم