2777
2789
عنوان

بازم انتظار برای حاملگی

513 بازدید | 44 پست

خسته شدم دیگه از انتظار

این ماه دوفاستون خوردم الان ۱۲ روزه که قرص رو قطع کردم و پریود نشدم 

ویتاگنوس و کلومیفن رو هم خوردم برای بارداری...

الان باز پریود نشدم یعنی چه مشکلی دارم باز؟؟😭

هی میخوام امیدوار شم حاملم و میخوره تو ذوقم چون غیر از سینه درد علائم دیگه ای ندارم

حتی جرات بیبی زدنم ندارم...

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی نمیزنی پری نمیشی پس ما چجوری بگیم باردار هستی یا نه

نمیگم که شما بگین باردارم یا نه دوست عزیز

میگم چه مشکلی باعث میشه بعد از قطع قرص پریود نیاد؟؟

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

چی بگم از این انتطار ..یه بی بی چک بزن خیال خوتو راحت کن انشالله که بارداری

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
به علائمی نیست....منم امروز بیبی زدم منفی بود😭اما چند روز مونده به پری

زود زدی ولی انشاالله که بارداری😍

نمیگم که شما بگین باردارم یا نه دوست عزیز میگم چه مشکلی باعث میشه بعد از قطع قرص پریود نیاد؟؟

معمولا باید بعد از قطع قرص پری بیاد تا ده روز بعد از قطعش باید بیاد 

منم یادمه اینجور شده بودم  همش از استرس و اضطرابه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
چی بگم از این انتطار ..یه بی بی چک بزن خیال خوتو راحت کن انشالله که بارداری

نه آبجی مطمئنم نیستم

ننیدونی در اثر چی بعد از قطع قرص پریود نمیاد؟؟هرچی تو نت گشتم ندیدم آخه این قرص خودش تنظیم کننده پریوده

معمولا باید بعد از قطع قرص پری بیاد تا ده روز بعد از قطعش باید بیاد  منم یادمه اینجور شده بودم ...

یعنی در اثر استرس بعد از قطع قرص پریودتون نیومد؟؟

تا چند روز نیومد؟؟

نه آبجی مطمئنم نیستم ننیدونی در اثر چی بعد از قطع قرص پریود نمیاد؟؟هرچی تو نت گشتم ندیدم آخه این قر ...

انشالله که پریود نشدنت از  بارداری باشه ..این داروهای هورمونی سیستم بدنو بهم میریزن منم یه بار دوفاستون خوردم حدود پنج روز عقب انداختم بعدش پری شدم 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
بچه هامن روز12پریم اقدام کردم ولی فردای اقدامم دوباره خون اومدازمو الان دوسه روزه هم درددارم هم لکه ...

یعنی لک لانه گزینی نیست؟؟