2777
2789
عنوان

بارداري و لكه بيني بچه ها كمك

86 بازدید | 15 پست

سلام هفته هفتم هستم ديروز لكه بيني داشتم لكه قهوه اي  فقط طرف صبح رفتم اورژانس چون جمعه بود دسترسي به پزشكم نداشتم اونجا سونو كرد گفت ساك حاملگي هست مشكلي نيست اما من استرس دارم امروز مي رم سونوي تشكيل قلب و بعد پيش بزشكم خيلي استرس دارم 😕😕 

ن عزیزم من ۲ ماهو ۱۰ روزم بود فمیدم باردارم ک دقیقا لکه بینی داشتم ۳ هفته ۴ هفته قبلیش ک میشد همون هفته ۷ یا ۸ بیخیال😐😂

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن عزیزم من ۲ ماهو ۱۰ روزم بود فمیدم باردارم ک دقیقا لکه بینی داشتم ۳ هفته ۴ هفته قبلیش ک میشد همون ه ...

واقعا خدا كنه راستش چهارشنبه نزديكي داشتم حدس مي زنم از عواقب اونه😕

ممکنه

فعلا نزدیکی نداشته باش

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

ن عزیزم اگه سرگیجه جدید با خون ریزی و درد زیر دل شدید داشته باشی خطرناکه ک بت شیاف پروژسترون میدن واستراحت مطلق حلوگیری ازسقط میشه لکه چیزی نیست😐

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

دیروز ساک بوده

هنوز تا دو هفته دیگه برای قلب نرو 

زوده دیگه

من هفته ۷ سه روز خون ریزی داشتم😐 فک میکردم پریودم

بعدش فهمیدم حامله م😅

نترس برو دکتر برات شیاف میده

سعی کن این سه ماه اول حداقل رابطه نداشته باشی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ن عزیزم اگه سرگیجه جدید با خون ریزی و درد زیر دل شدید داشته باشی خطرناکه ک بت شیاف پروژسترون میدن وا ...

لکه هم اگه پیگیری نشه خودش میتونه جدی بشه

نه دكتر رزيدنت بود گفت ما با دستگاهمون متوجه نميشيم . اصلانم تخصصمون نيست

کار خوبی میکنی

امروز برو پیش دکتر خودت

لکه هم اگه پیگیری نشه خودش میتونه جدی بشه

ن بابا کلا الکی استرس میدن بخودشون بدترمیشن من تواین دوماه ک نمیدونستم باردارم کلی کمد و میز جابه جا کردم کلی رابطه خیلی بد داشتم کلی غذاهای گرم میخوردم 😐 ولی ازوقتی فمیدم باردارم اینقدر حساس شدم با یه عطسه دردم میگیره

ن عزیزم اگه سرگیجه جدید با خون ریزی و درد زیر دل شدید داشته باشی خطرناکه ک بت شیاف پروژسترون میدن وا ...

نه مثل قبلم با ويار بد فقط جمعه صبح و امروز صبح لكه ديدم ترسيدم😕

نه مثل قبلم با ويار بد فقط جمعه صبح و امروز صبح لكه ديدم ترسيدم😕

نترس 😐 خدا خودش داده خودشم مواظبه فقط روپهلو بخاب زیاد خم نشو به شکمت فشارمشار نیار:/

ن بابا کلا الکی استرس میدن بخودشون بدترمیشن من تواین دوماه ک نمیدونستم باردارم کلی کمد و میز جابه جا ...

كلا بارداري ادمو مي ترسونه منم همش مراقبم همش بدتر هم ميشه

كلا بارداري ادمو مي ترسونه منم همش مراقبم همش بدتر هم ميشه

کلا بیخیال باش بهش😐 یکم بیشترقراره به خودت اهمیت بدی همین 😁 وقتی بجت اونقدر بزرگ شد ک لگداشو حس کنی وونجاس ک باید خیلی هواست جمع باشه وای خودا