2777
2789
عنوان

دوستان مشهدی راهنمایی لطفا

50 بازدید | 9 پست

سلام مشهدیای عزیز من قصد سفر به شهرتون رو دارم میخواستم بپرسم سوییت ارزون یا کمپ های ارزون که توش کانکس دارن میشناسین بهم معرفی کنید با یه بچه کوچیک 1 ساله و قیمتای نجومی نه میشه چادر زد و نه میشه هر جایی اسکان کرد ممنون میشم کمک کنید اگه میدونید

برای سلامتی همه ی بچه های سرزمینم صلوات

مهمان پذیرا هم مناسبن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جایی که کانکس داشته باشه و امن باشه و امکانات خوبی داشته باشه کمپ غدیر هست

ولی اگر کارت خانه ی کارگر یا فرهنگیان دارین ببین میتونی از اونا استفاده کنی 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
از اطرافیان کسی فرهنگی ندارین خانه معلم یا مدرسه بگیرین؟

چرا خودم و همسرم فرهنگی هستیم مدرسه که فقط یه تیکه فرشه بقیه موزایکا بیرونه بچه میره روش کثیف میکنه خودشو خانه معلم هم فکر کنم گرون در بیاد قیمتشو نمیدونم دقیق ولی مدرسه قبل این بچه میرفتم ولی با بچه سخته تو کلاسا اونم وروجک شیطون من

جایی که کانکس داشته باشه و امن باشه و امکانات خوبی داشته باشه کمپ غدیر هست ولی اگر کارت خانه ی ک ...

کمپ غدیر قیمت کانکسش نمیدونی روزی چنده 

حدودا چه قیمتن اطلاع ندارین

فکرکنم شبی 60,,,70 ت،،،،بدون غذا البته،،،،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کمپ غدیر قیمت کانکسش نمیدونی روزی چنده 

نه عزیزم نمیدونم ولی ۱۱۸ شمارش و داره میتونی زنگ بزنی بپرسی

در ضمن ببخشید این و میگم چه مدرسه یا هرجای دیگه که‌رفتی یک روفرشی یا ملحفه بزرگ بردار که همون اول پهن کنی بچه رو اون فرشها نره

ببخشید بازم من خودم رو این مسئله خیلی وسواسم نتونستم هیچی نگم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم