2777
2789
عنوان

چجوری حال زن داداشمو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 58 پست
الان یعنی نگم؟؟؟ الان پشیمونم چیزی نگفتم نمیدونستم انقد میریزم بهم

نه دیگه الان دیره مطمئنا این آدم با این خصوصیات دوباره کارشو تکرار میکنه حتمااا باهاش برخورد کن با پدرو مادرتم صحبت کن بگو همین رفتار اونا باعث پررو شدن زنداداشت شده مطمئنا طلاق گرفتن اونم با یه بچه انقدر راحت نیست که طرف بخواد تا تقی به توقی خورد جدا بشه ولی اینجوری که شما نقطه ضعف نشون دادید اونم دور برداشته،داداشت چرا از زن اولش جدا شد؟!زن داداش سابقت چرا بچشو با خودش نبرد؟!

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔
مگه برادرت مشکلی داره که این زن بخاطر دوتا حرف شما بزاره بره؟

نه بنده خدا داره تو غربت کارمیکنه 

این زنشم خیلی روانی بازی درمیاره ما فامیلامون همه میگن چرا انقد این بدحرف میزنه 

بسته راه نفسم بغض ودلم شعله وراست....چون یتیمی که به اوفحش پدرداده کسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر اینکه اینم طلاق نگیره نره چیزی نمیگیم بهش مامان بابامم همش التماسم میکنن چیزی نگو 

طلاق بگیره بره 

اصلا چرا برادرت با این خانوم ازدواج کرده 

اصلا ازدواج کرد چرا بچه دار شد

بعضی اوقات اقایون چقدر نادون میشن 

این زن اینده اون بچه چهار ساله رو تباه میکنه 

از حسادت پول دادن باباش به پسرش تا محبت شما 

ببین کی گفتم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
نه دیگه الان دیره مطمئنا این آدم با این خصوصیات دوباره کارشو تکرار میکنه حتمااا باهاش برخورد کن با پ ...

زن اولش باصابکار مادرش رفیق شد چون پولدار بود شوهر وبچشو ول کرد رفت اخرشم صابکاره نگرفتش

بسته راه نفسم بغض ودلم شعله وراست....چون یتیمی که به اوفحش پدرداده کسی 

عقده ایه و دست خودش نیست 

تو مثل خودش برخورد نکن 

برا مقابله با این ادما باید برعکس رفتار کرد 

مثلا یه روز بگو چقدر لباست بهت میاد 

حالا شاید نیاد ولی بگو

این کار تو قدرت بدی اونو میگیره 

حال مان و فال مان تلخ است و شیرین می زنیم
زن اولش باصابکار مادرش رفیق شد چون پولدار بود شوهر وبچشو ول کرد رفت اخرشم صابکاره نگرفتش

وای چه وحشتناک،طفلی اون بچه بیچاره تورو خدا حداقل تو هواشو داشته باش خیلی گناه داره طفل معصوم😔😔

وا 😐 این راه اشتباهه

ببخشیدا نگاه کردن و تماشا کردن کتک خوردن دوتا بچه کوچیک اونم یه بچه بی مادر از یه نامادری روانی چی به نظرت این خیلی درستع؟!اصلا مگه کسی از شما خواست نظر بقیه رو تحلیل کنی؟!😑

خب طلاقش بدین به درک که چی بگن مگه اونا عذاب میکشن؟ بچه بدبخت دق میکنه. چرا اینقدر حرف مردم مهمه براتون. در مقابل کاراش مقاومت کنید یعنی چی وحشی گری درمیاره سکوت میکنید پیش شما میزنه بچه را در خفا چکار میکنه عوضی

صبور باش فعلن چیزی نگو تو به قهر اومدی خوب نیس تو این موقعیت چیزی بگی اشوب بپا کنی برات شاید بد تموم بشه ، ولی دفعه دیگه نزار اینکارو با برادر زادت کنه 

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

ببخشیدا نگاه کردن و تماشا کردن کتک خوردن دوتا بچه کوچیک اونم یه بچه بی مادر از یه نامادری روانی چی ب ...

سایت این حق رو داده که رو هذ نظری دلم بخواد نظر بذارم

حال مان و فال مان تلخ است و شیرین می زنیم

زنداداشت چون زن دوم هست ومیدونه شما فکر طلاق دوم نیستین داره این برخوردهارو میکنه اگه شما عکس العمل نشون میدادین یا پدرومادرتون انقدر فجیع نمیشد

به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺
سایت این حق رو داده که رو هذ نظری دلم بخواد نظر بذارم

فضولی کردن خودتونو گردن سایت نندازید،بدون اینکه کلمه ای حرف بزنی فقط نوشتی وا اشتباهه،خب شما درستشو بگو بلدم نیستی🤐