2777
2789
عنوان

چجوری حال زن داداشمو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 58 پست

هیچی فک کنم بهتره دا داشت به فکر زن سوم باشه طلاق بده روانیو اینم برای اون زن نشد برادرزاده که از اون زن او له پیش مامانت هست انشاله وگرنه این حتما بچه را روانی بار میاره، خدا لعنتش کنه

جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞.  .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه.        تاریخ عضویت قبلی 4/1396  

وای دلم کباب شد واسه برادرزادت تورو خدا ایندفعه حسابی حالشو بگیر بگو چته روانی فکر کردی فقط تو زاییدی ناراحتی بچتو بردار ببر خونه خودت یه بار دیگه هم دست رو بچه ها بلند کنی با من طرفی وااای کاش دست من بهش میرسید تیکه تیکش میکردم

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من با پسر عمه اش مثل خروس جنگین هم سن هم هستن ولی عمه اش همیشه طرف دختر من و میگیره نمیزاره کسی ...

من فقط گفتم چیکارش داری بچرو بیخودی میزنی 

مامان بابام دست وپامو بستن همش میگن زشته چیزی بگی زشته

بسته راه نفسم بغض ودلم شعله وراست....چون یتیمی که به اوفحش پدرداده کسی 
وای دلم کباب شد واسه برادرزادت تورو خدا ایندفعه حسابی حالشو بگیر بگو چته روانی فکر کردی فقط تو زایید ...

الان بیدارشد چی بگمش دارم آتیش میگیرم 

الان بیدارشد چی بگمش دارم آتیش میگیرم 

اگه دوباره بچه هارو دعوا کرد بگو چیه چته خب مشکل اعصاب داری برو درمان کن خودتو واسه چی بچه هارو میزنی؟!حتماااا حالشو بگیر

هیچی فک کنم بهتره دا داشت به فکر زن سوم باشه طلاق بده روانیو اینم برای اون زن نشد برادرزاده که از او ...

اره مامانم بخاطر همین کاراش بچرو پیش خودش نگه میداره فکر کن بچه 4ساله رومجبور میکنه کل خونه روبراش جمع کنه به برادرمم صحبت عادیش بتمرگ وگوه نخوره 

ما بخاطر اینکه این زنش طلاق نگیره آبروریزی نشه چیزی نمیگیم

من فقط گفتم چیکارش داری بچرو بیخودی میزنی  مامان بابام دست وپامو بستن همش میگن زشته چیزی بگی ز ...

بچه ای که مادر نداره کتکش بزنن زشت تره یا تربیت این خانم!!!!!!!

اون بچه دیگه دلش به کی خوش باشه هیچ مدافعی نذاره در مقابله این ادم بی تربیت

من فقط گفتم چیکارش داری بچرو بیخودی میزنی  مامان بابام دست وپامو بستن همش میگن زشته چیزی بگی ز ...

واقعا متاسفم ولی همین زشته زشته گفتن مادرت باعث شده انقدر پرو شه

.
اگه دوباره بچه هارو دعوا کرد بگو چیه چته خب مشکل اعصاب داری برو درمان کن خودتو واسه چی بچه هارو میزن ...

الان بیدارشد میگم دفعه آخرت باشه بخدا اصلا ازناراحتی خوابم نمیبره 

الان یه ذره دیر نیست واسه اینکه فکر کنی چی بهش بگی؟

هر مشکل و دلیلی هم داشته باشه حق این رفتار رو نداشته دوتا بچه طفل معصوم رو جلو چشت زده هیچی نگفتی به نظرم الان دیگه هیچی نگو ولی به محض اینکه دوباره کارشو تکرار کرد مث خودش باهاش رفتار کن داد و هوار کن اجازه نده کسی بچه ات رو بزنه بچه ات درسته کوچیکه اما بخاطر اینکه الان قهری و پیش پدرش نیست ازلحاظ روحی مطمئن باش کمبودش رو حس میکنه پس اجازه نده این روانی بشه قوز بالاقوز تو ذهن بچه میمونه...تازه اون بچه برادرتم که جای خودشو داره بچه بی پناه مونده چرا ازش دفاع نمیکنی

الان یه ذره دیر نیست واسه اینکه فکر کنی چی بهش بگی؟ هر مشکل و دلیلی هم داشته باشه حق این رفتار رو ن ...

بخاطر اینکه اینم طلاق نگیره نره چیزی نمیگیم بهش مامان بابامم همش التماسم میکنن چیزی نگو 

الان بیدارشد میگم دفعه آخرت باشه بخدا اصلا ازناراحتی خوابم نمیبره 

باید همونموقع میگفتی الان دیگه فایده نداره اگه دوباره تکرار کرد توهم هرچی دهنت اومد با جیغ و داد بهش بگو بزار بفهمه چه قدر حساسی

باید همونموقع میگفتی الان دیگه فایده نداره اگه دوباره تکرار کرد توهم هرچی دهنت اومد با جیغ و داد بهش ...

الان یعنی نگم؟؟؟ الان پشیمونم چیزی نگفتم نمیدونستم انقد میریزم بهم