2777
2789

من ادم فوق العاده احساسي اي هستم و شوهرم فوق العاده خشکو سرد

ولي با اين وجود دوسش دارمو نميخام ازش جدا شم

ولي چيکار کنم ک اين خلارو پر کنم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میدونی دوستت داره اینو چشم پوشی کن چون اخلاقش این مدلی هست یا باید به زور وادارش کنی بهت محبت کنه یا باید باهاش کنار بیای 

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
اگه میدونی دوستت داره اینو چشم پوشی کن چون اخلاقش این مدلی هست یا باید به زور وادارش کنی بهت محبت کن ...

بزور بيشتر وادارش ميکنم ک محبت کنه

ولي اصلن نميخواد و اينکارارو سبک ميدونه

اخه اخلاق خودشم خيلي سنگينع

بزور بيشتر وادارش ميکنم ک محبت کنه ولي اصلن نميخواد و اينکارارو سبک ميدونه اخه اخلاق خودشم خيلي سن ...

توام یه مدت مثل خودش بروز نده احساستو ببین شکایتی میکنه یا کلا محبت دیدنم براش مهم نیس 

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
ب شمام بي محبتي ميشه؟ من همش تشنه ي محبتم 

بی محبتی که نه، فقط وقتی تنهاییم بهم محبت میکنه رابطمونم گرمه ولی توی جمع حتی یه عزیزم نمیگه و تقریبا مث غریبه هاییم، اخلاقش خشک نیست فقط خجالتیه و روش نمیشه ولی بازم من احساس کمبود میکنم بابت این موضوع 

هروقت میام امضا بنویسم هیچی تو ذهنم نمیاد 😕✋
اخه اين کمبودرو چ جور بايد پر کرد؟؟؟؟

شما بیشتر از محبت کلامی از  نبود رابطه ج ناراحت هستید       رضایت جنسی ندارید       نظرم اینه

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد