2777
2789
عنوان

خانمای iuiمثبت

231 بازدید | 8 پست

خانما خوبین کسی بینتون هس که با مشکل پرولاکتین که بعدا حل شده iuiسوم حامله شده من دوباز iuiکردم منفی شد ماه بعد سومینiuiمیخوام بدونم امیدی هس که مثبت شه

۵ ساله منتظر ی نی نی ام خدا تو که بنده هاتو تنها نمیزاری من جزتو امیدی ندارم خودت همه کسایی که منتظر ی نی نی خوشگلن خوشحال کن منم همینطور

من مشکل پرولاکتین و کیست و تنبلی داشتم .ای یو ای اولم مثبت شد .فقط قبلش ۳ ماه قرص جلوگیری خوردم و گرمی .سردیا رو حذف کردم .قرص داستینکس هفته ای دوبار دوتا .با ی ماه عرق بومادران و فراسیون ک کیستمم رفت پرولاکتینمم نرمال شد 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
من مشکل پرولاکتین و کیست و تنبلی داشتم .ای یو ای اولم مثبت شد .فقط قبلش ۳ ماه قرص جلوگیری خوردم و گر ...

من پزو لاکتینم اومد پایین یماه طبیعی اقدام کردم‌نشد دوباره الان iuiکروم ته دومین بار کیست شد الان ماه بعد سومین iui میکنم گرمی برا پسر دار شدن خوبه با دکترم حرف زدم راجبش میگه اصلا ربطی به مثبت منفی شدن نداره

۵ ساله منتظر ی نی نی ام خدا تو که بنده هاتو تنها نمیزاری من جزتو امیدی ندارم خودت همه کسایی که منتظر ی نی نی خوشگلن خوشحال کن منم همینطور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پزو لاکتینم اومد پایین یماه طبیعی اقدام کردم‌نشد دوباره الان iuiکروم ته دومین بار کیست شد الان ما ...

برای رفع کیست و تنبلی خیلی گرمی تاثیر داره .بعضی چیزارو دکترا قبول ندارن اما هست !بعد ای یو ای هم دو هفته نشاسته و شیر و ماکارونی و سیبزمینی و مسقطی خوردم 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
برای رفع کیست و تنبلی خیلی گرمی تاثیر داره .بعضی چیزارو دکترا قبول ندارن اما هست !بعد ای یو ای هم دو ...

خداکنه ایندفه مثبت شه گلم برام دعا کن ۵ ساله منتظریم بیشتر ازهمه طعنه های مامان خودم اذیتم‌میکنه توروخدا دعا کن منم مامان بشم تا حرف نشنوم😔

خداکنه ایندفه مثبت شه گلم برام دعا کن ۵ ساله منتظریم بیشتر ازهمه طعنه های مامان خودم اذیتم‌میکنه تور ...

کلا این بارو بی خیال باش و فکر و خیال نکن و استرس نداشه باش ختم صلوات بردار ....از روز ای یو ای نشاسته بخور روزی ی لیوان با شیر یا ای .سیبزمینی و ماکارانی و مسقطی و اینا دست شویی فرنگی برو .دوروز حموم نرو و تو دست شویی زیاد زورنزن و با اب داغ خوودتو نشور و بیشتر بخواب و بسپار ب خدا .اگه وقت داری مثلا ی ماه گرمی بخور و عرق بومادران روزی ی استکان خیلی کمک میکنه بعد ای یو ای  گرمی نخور 🤗😘

کلا این بارو بی خیال باش و فکر و خیال نکن و استرس نداشه باش ختم صلوات بردار ....از روز ای یو ای نشاس ...

خانمی میشه آی دی تلگرامتو داشته باشم موقع iuiازت کمک بگیرم؟

خانمی میشه آی دی تلگرامتو داشته باشم موقع iuiازت کمک بگیرم؟

اینجا بیشتر از تلگ رام هستم هر روز پیام بدی صب بیدار شم هستم تا شب بخوابم  😄هر کمکی خواسی در خدمتم فقط استرس نداشه باش 

اینجا بیشتر از تلگ رام هستم هر روز پیام بدی صب بیدار شم هستم تا شب بخوابم  😄هر کمکی خواسی در خ ...

باشه عزیزم ممنون ولی ایندفه تا روط ۱۲ کلا اصلا بهش فک نکردم ولی بازم منفی شد😔