2777
2789

ینی اون حاجتی که احتمال براورده شدنش کم بود اما خیلیی براتون مهم بود.کسی بوده؟؟؟؟

من خیلی شنیدم از معجزات نماز شب کلا عبادت شب و صبح خیلی تاکیدشده

حتی توقران هم خدا گفته کسایی که از خواب بیدارمیشن برای عبادت و در راه خدام انفاق میکنن براشون چشم روشنیی هستش که هیچکس اندازشو نمیدونه

کاش قسمت بشه منم بخونم هم براارامشم هم از خدا حاجتمو بخام

من باایمان به خدادرهای سختی روبازمی کنم

دوستان گلم بیاین اینستاپیج من رویه نگاه بندازیدhananfood_one...انواع میوه خشک.لواشک های خوشمزه..دمنوش هاوطعم دهنده های غذایی...عسل وزعفران....خیلی خیلی خوشحال میشم دوستان نی نی سایتیم رواونجاببینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مشکلی واسم پیش اومد تقریبا دو سال قبل . بحث آبرو بود و آرامش . نذر کردم ۷ شب  فقط ۲ رکعت نماز نافله شب بخونم.

شب دوم حاجتم برآورده شد و هنوز اون ۲ رکعتو میخونم منتهی چون میترسم خواب بیوفتم بعد نماز عشا به نیت نافله شب میخونم

منم برای حاجتم هر کاری بگی هر جایی بگی رفتم وانجام دادم  بعضی مواقع میگم نذر نماز شب کنم ان شا ...

عزیزم‌ایشالا حاجتت رواشه و به صلاحتم باشه.نماز سروقتم خیلی تاثیر داره احترام ب پدرمادر ترک گناه اینا اصلشه من هرچقد میخام همه رو رعایت کنم باز یجا شکست میخورم.امتحان کن ایشالا خدا حاجتتو میده 

بله . هر چی اعتقادت باشه و ته دلت دوستش داشته باشی حاجت میده من از زیارت عاشورا هم خیلی حاجت گرفتم

دقیقاا.منم تازگیا از  امام زمان خیلی حاجت گرفتم خیلی اعتقادم و ارتباطم قوی شده به حضرت ابوالفضلم نذر کردم خیلی امیددارم حاجتمو بده.زیارت عاشورا 40روز خوندین‌شما؟

بچه ها اینم بگم که من یبار که اولین بار بانماز شب اشنا شدم خوابیدنی تودلم گفتم خدایا بیدارم کن برانماز شب به فرشته ها بگو بیدارم کنن(😅) قشنگگ نیم‌ساعت مونده به اذان بیدارشدم متاسفانه خوابم خیلی سنگین بود و تنبلی نزاشت نمازبخونم اما توهمون حال حاجتمو گفتم و دعاکردم و گفتم فرشته ها شمام ازخدا بخاین حاجتمو و تاچندروز یه عالمه خس خوب و خواب خوب و نشونه های حاجت رواییمو نیدیدم اما انقد گناه کردم دیگه حسش نکردم.باورتون نمیشه انگار تو دلم تووجودم یه نسیم خنک میومد روحم تاازه ی تازه بود خیلی حس خوبی داشتم قابل وصف نبود واقعا

دقیقاا.منم تازگیا از  امام زمان خیلی حاجت گرفتم خیلی اعتقادم و ارتباطم قوی شده به حضرت ابوالفضل ...

ان شاالله حاجت روا بشی عزیزم

میگن ۴۰ صبح هدیه به مادر امام زمان علیه السلام کنید

ولی حقیقتا من یه بار خوندمم حاجت گرفتم . 

کلا روزی یه بار میخونم . دوست دارمش و بهش اعتقاد عجیبی دارم

بچه ها اینم بگم که من یبار که اولین بار بانماز شب اشنا شدم خوابیدنی تودلم گفتم خدایا بیدارم کن برانم ...

عزیزم ما فکر میکنیم چون گناه کردیم از خدا دور شدیم و راه بازگشتی نیست در حالی که ما از خدا دور میشیم اما خدای مهربون همواره در کنار ماست.صد بار اگر توبه شکستی، بازآ...

ان شاالله حاجت روا بشی عزیزم میگن ۴۰ صبح هدیه به مادر امام زمان علیه السلام کنید ولی حقیقتا من یه ...

مرسیی عزیزم همچنین❤❤❤من فقط یبار خوندم اما این40روزو حتما امتحان میکنم

عزیزم ما فکر میکنیم چون گناه کردیم از خدا دور شدیم و راه بازگشتی نیست در حالی که ما از خدا دور میشیم ...

دقیقا درسته خودمم واقعا قبول دارم اینو اما مشکل ازخودمه که همتم پایینه نمیدونم چرا اینجوری شدم حتی تودعا و نزدیکی به خدا هم تنبل شدم اما الان تواین ختمای چندروزه و اینا شرکت میکنم میخام ازاین طریق دیگه کم کم واقعا تغییر کنم یکم دعا کن بتونم

دقیقا درسته خودمم واقعا قبول دارم اینو اما مشکل ازخودمه که همتم پایینه نمیدونم چرا اینجوری شدم حتی ت ...

اره واقعا موثره در آرامش خود انسان

میدونی چیه عزیزم به نظرم به خودت سخت نگیر . تکلیف مالایُطاق واسه خودت نذا. مثلا اول تا ۷ روز نذر کن . بعد ۱۴ روز . و همینطور ادامه بده . کم کم می بینی جزء اخلاقت شده و درونی شده و نمیتونی ترکش کنی و چون این راهیه به سوی خدا پس اگه انجامش ندی حس میکنی یه چیزی کم داری و آرامش نداری. در حالی که اگه ما به کار بدی عادت کنیم بعد از انجام دادنش آرامش نداریم