2777
2789

اونایی ک بخاطر سوتفاهم نیومدن یا یادشون رفته

یا میزبان شام ناهار دعوت کرده ولی مهمون اشتباه متوجه شده باشه

منظورم ب اونا ک بخاطر قهر و کینه عمدا نیومدن نیست

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خانواده شوهرم رو (پدر مادر خواهرش) دو بار دعوت کردیم (خونه بابام) نیومدن

‏"ما میتونیم با هم مخالفت کنیم و همزمان همدیگه رو دوست داشته باشیم، مگر این که مخالفت تو با من، ریشه در سرکوبی که من تجربه میکنم داشته باشه و منکر انسانیت و حق بقای من باشه"‏_جیمز بالدوین

من خونواده عمو همسرم رو دعوت کردم 

دخترو دامادش نیومدن بقیه اومدن

بعدا متوجه شدم داماده با خونواده زنش مشکل داشته 

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

من یه بار یه بنده خدایی رو دعوت کردم

یه روز دویدممممم واسه تدارکات

ساعت یک شد زنگ زدم‌چرا نیومدید.گفتن ۲ ایشالا میرسیم

منم سفره رو چیدم دو رقم غذا و کارامل و..

اینا از در وارد شدن واااااا رفتن.گفتن مگه ناهار دعوت بودیم؟؟؟؟  

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!

اره شده یه بار قرار بود خالم بیاد خونمون مامانم گفت شام بیاین پس خالمم هی هرچی بهش میگی میگه ایشالله مامانم فکر کرد میان و پاشد شام درست کرد اخرش دیدیم هرچی منتظر شدیم نیومدن زنگ که زدیم خالم گفت من گفتم که ایشالله 😒

هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...

مامان من یبار همکار بابامو ظهر دعوت کرده بود نیومدن😐

هرچقد منتظر شدیم دیدیم نمیان

زنگ زدیم گفتن ما فک کردیم هفته دیگه اس

مامانمم کلی غذا پخته بود

زنگ زدیم داییم اینا

مامانم خیلی سوسکی گفت داداش دلم برات خیلی تنگ شده

کاش بیایین دورهمی یه ناهاری بخوریم

داییم اینام خیلی ریلکس اومدن😂اینجوری هم غذاها هدر نشدن هم اینکه داییم خیلی حال کرده بود😂(به داییم اینا زنگ زدیم چون تعدادشون دقیقا با اون مهمونا یکی بود،بقیه فامیل اضافه بود تعدادشون)

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

من یه بار یه بنده خدایی رو دعوت کردم یه روز دویدممممم واسه تدارکات ساعت یک شد زنگ زدم‌چرا نیومدید. ...

نگوووو که نشستن باز ناهار خوردن😂😂😂

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم

منم شده افطار دعوت کردم با کلی تدارک فقط خدا کرد که یه نیم ساعت قبلش زنگ زدم که ادرس را چک کنم واییی اصلا یادشون نبود وگفت افطار درست کرده گفتم بزار برا سحریتون وبا کمی تاخیر اومدن بالاخره

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.