2777
2789

لباس ساحلي پوشيده هم داريم

فقط اونجا که شادمهر عقیلی میگه:"با کی میجنگی عزیزم،من ببازم تو نبردی!!"                                                                          حکایت خیلیاست.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یخورده رنگش تیرتربهتره

خب أون ديگه به سليقه خودته ميخواي بدي خياط يا اماده بخري؟

فقط اونجا که شادمهر عقیلی میگه:"با کی میجنگی عزیزم،من ببازم تو نبردی!!"                                                                          حکایت خیلیاست.....
اماده دوس دارم بخرم

اماده يه خورده سخته چون معلوم نيس مورد پسندت باشه يا نه من دادم خواهرم برام بدوزه☺️

دادم خواهرم برام بخره عزيزم اگه گرفت بهت ميگم

من خودم تهرانم ولي خانوادم كرج

من خودم تهرانم ولي خانوادم كرج

اها...احتمالا اونجا پارچه هاگرونه ما زابل هستیم بنظرم ارزونتره ولی بازم بعضی پارچه هاگرونن

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
اها...احتمالا اونجا پارچه هاگرونه ما زابل هستیم بنظرم ارزونتره ولی بازم بعضی پارچه هاگرونن

اونجا كه ارزونه خيلي به صرفه تر در مياد برات

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kkkkkkkkkkk  |  16 ساعت پیش
توسط   ysl2026  |  18 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش