2777
2789

دوستان من ماه گدشته دوبار سونو واژينال شدم يبار روز سوم پريودي و دفعه دوم روز دهم پريودي 

روز دهم هواسم بود سر دستگاه سونو (پروپ) رو نگاه كنم ببينم پوشش يكبار مصرف ميزاره روش يا نه 

ديدم هيچي نزاشت و فقط از دو تا محلول هركدوم يك قطره ريخت روش. 

از اونروز گاهي خيليييييي كم سوزش ميگيرم ميگم نكنه دستگاه آلوده بوده و بخاطر نداشتن پوشش يكبارمصرف دچار عفونت شدم. 

شما هم وقتي سونو واژينال شدين پروپ دستگاه بدون روكش يكبار مصرف بود؟ 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

چ نکبت بوده اونکه پوشش نذاشته برات

من بودم نمیموندم زیر دستش

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی پوشش نذاشت؟؟؟😨😨😨😨

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

وای مگه میشه! 

اه! حالم بد شد بایییییییید نایلون یا ک ا ن د و م بزارن! خیلی کثیفه! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

من یه جا رفتم که کاندوم نذاشتن و انگار فقط با اسپری تمیز کردن 

بعدا عوض کردم رفتم جایی که کاندوم استفاده کنن 

چون خیلی حساس باید حواست باشه که حتما کاندوم بزارن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
چندماه پشت سرهم انجام دادم یکبارمصرف استفاده می کرد حتی اون پوشش زیرم عوض می کرد

پوشش زير رو منشي اش بعد از هر بيمار عوض ميكرد 

اما دقت كردم هيچي نزاشت رو سر دستگاهش 

يادم مياد حالم بد ميشه 

دفعه بعد اگه گفت بخواب سونو كنم بهش بگم اگه روكش نميزارين سونو نكنين ؟

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …