2777
2789
عنوان

تورو خونه باباتون اینقدر ضایع بازی درنیارین...😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 97 پست

کارشون ضایع بوده ولی نباید به روشون اورد و بهشون گفت! 

یه موقع ها خوبه ادم خودش رو بزنه به اون راه بزار خوششون باشه این دوران موقته😇

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس العمل خواهرت چی بود در برابر حرف شما

میگه ولش کن😐محلمونم نمیده😐یامیگه به شماچه

عضو گروه رز قرمز🌹تاریخ شروع رژیم:1400/9/28 وزن اولیه 96.400 وزن فعلی 95.100 وزن هدف 70💪 

اوووو من تا دلت بخواد از این تابلو بازی ها داشتم🤣🤣🤣 از همون اولش😐😐

زن و شوهرن دیگه

بعدا یادشون بیافته خجالت میکشن😆😆😆

حتی بعد از عروسی هم داشتیم😶😶😶

یه بار ماه رمضان مامان و بابام سحری خونه ما بودن

بعد ما خواب موندیم قبل سحری بدو بدو رفتیم حموم😐 فک کن موهام تا کمرم خشک نمیشد🤣🤣🤣

البته تابلو بازی ها فقط جلوی مامان و بابام بوده

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خوب ماکه سخت نگرفتیم اما بعضی کارا حیارو زیرسوال میبره

حیا؟پیامبر میگه رو شتر بودی شوهرت احتیاج داشت کارتو انجام بده !اون ک بیچاره تو اتاق بوده!حالا ب خاطر حیا نماز نخونی غسل نکنی و....حالا اصلا اهل این حرفا نباشه هزارتا مریضی بگیرن ب خاطر فکر من و تو بیخیال

حیا در صورتی که جلو جمع کار خیلی غیر اصولی کنند!سخت نگیرید این دورانم میگزره براشون

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
گل یا پوچ باری نمیکنن درست همه باید بفهمن چی بازی کردن؟

اون بیچاره ها حمام نکنن و غسل نکنن ک بقیه نفهمن

من نظرمو گفتم

ممکنه خوششایندتون نباشه

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
اوووو من تا دلت بخواد از این تابلو بازی ها داشتم🤣🤣🤣 از همون اولش😐😐 زن و شوهرن دیگه بعدا یادشو ...

🤣🤣🤣

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

وای اره   یه بار من رفتم دوش بگیرم قبل اینکه همسرم بیاد بعد مامانم گفته بود حمامه یهو شوهرم اومد تو حمام هرچی گفتم برو بیرون زشته گوش نکرد بعد مامانم گفت خجالت بکشید زشته جلو ما دوتایی رفتین تو حمام خجالت کشیدم

خوب عزیزم جا ندارن  اونا باید مراعات کنند  ولی شماهم باید درک کنی  فردا برای خودتم ...

عزیزدلم من متاهلم

دوران عقدم داشتم ازین کارا ولی وقتایی خونه خالی بود یاکسی نبود

عضو گروه رز قرمز🌹تاریخ شروع رژیم:1400/9/28 وزن اولیه 96.400 وزن فعلی 95.100 وزن هدف 70💪 
وای اره     یه بار من رفتم دوش بگیرم قبل اینکه همسرم بیاد بعد مامانم گفته بود حمامه یهو ...

😳😳😳

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
وای اره     یه بار من رفتم دوش بگیرم قبل اینکه همسرم بیاد بعد مامانم گفته بود حمامه یهو ...

شوهرت روش شد؟🤣🤣خجالت کشیدم