2777
2789
عنوان

تورو خونه باباتون اینقدر ضایع بازی درنیارین...😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 97 پست
پ چجوری میگی ب خواهرمون میگیم بهش برمیخوره  مجردی؟

نه میگم اون لحظه بروش نیاوردیم

قبلن کارای دیگه هم کردن تذکر دادیم خوب مامانمم به ما میگه بگیم

نه متاهلم

عضو گروه رز قرمز🌹تاریخ شروع رژیم:1400/9/28 وزن اولیه 96.400 وزن فعلی 95.100 وزن هدف 70💪 
وا حلال باشن. هر خونه ای حرمت داره جلو چشم بقیه واقعا زشته.

عزیزم یجور میگی انگار جلو چشم بقیه رابطه داشتن😄بیخیال بابا زن و شوهرن و حمام رفتن تو این گرما اصلا چیزه بدی نیست مگه اینکه ذهن خوده آدم منحرف باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیفهمم میگین حرمت چیو میگید

خب موقعی که بقیه خواب بودن این دوتا که زن و شوهرن تو اتاق دیگه یکاری کردن این کجاش بی حرمتیه؟

الان یه تاپیک بزنن خاطرات دوران عقد لابد فقط عمه منه که از دوران عقدش اینجور خاطره ها داره

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

شاید شما فکرتون منحرفه

حالا چ خبره .سخت میگیرید

جلو شما ک کاری نکردن! برا دوش گرفتن باید به همه چی فکر کرد؟!فقط برا اونکار حموم میرید؟

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
شاید شما فکرتون منحرفه حالا چ خبره .سخت میگیرید جلو شما ک کاری نکردن! برا دوش گرفتن باید به همه چی ...

خوب ماکه سخت نگرفتیم

اما بعضی کارا حیارو زیرسوال میبره

عضو گروه رز قرمز🌹تاریخ شروع رژیم:1400/9/28 وزن اولیه 96.400 وزن فعلی 95.100 وزن هدف 70💪 
عزیزم بله زن و شوهرن اما ادم باید حیا داشته باش هرچیزی جای خودش

ببین دختر خوب خود پیامبر گفته حیای عاقلانه داریم حیای احمقانه داریم.. و این کار شما جز اون حیای دومه

خانوم زن و شوهر گل یا پوج بازی نمیکنن ک.. خواهشا اینقدر دنبال این چیزا نباشید ب فکر خوشحالی خواهرتون باشید فقط

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
ببین دختر خوب خود پیامبر گفته حیای عاقلانه داریم حیای احمقانه داریم.. و این کار شما جز اون حیای دومه ...

گل یا پوچ باری نمیکنن درست

همه باید بفهمن چی بازی کردن؟

عزیزم یجور میگی انگار جلو چشم بقیه رابطه داشتن😄بیخیال بابا زن و شوهرن و حمام رفتن تو این گرما اصلا ...

من که ذهنم منحرفه😆 

بابا شب نبوده که تو روز بوده😁

شب باشه بالاخره همه خسته میشن خوابشون میبره ولی تو روز تو خونه هی که رفت و آمد توشه بنظر من که بی حرمتیه بقیه بیرون نشستن یا خواب عصر برای همه سبکه در حد چرته دونفر برن تو اتاق از اتاقم برن حمام

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀