2821
2789
عنوان

ب شوهرم شک دارم

745 بازدید | 78 پست

دیشب خونه مامان اینا رفته بودیم شب نشینی شوهرم یهو از جاش بلن شد بدون اینکه متوجه شه چیزی از جیبش افتاد رفت بیرون مامانم متوجه قرصی شد ک افتاده بود زمینو منو صدا زدو گف فاطمه این چیه من بلافاصله فهمیدم چیه (قرص تاخیری) چون قبلا دیده بودم من الان نه ماهه باردارم و بنا ب دلایلی ب هیچ عنوان نزدیکی نداریم من همون لحظه قلبم ریخ ما ک باهم رابطه نداریم این قرص تو جیبش چیکار میکنه ب مامانم بروز ندادما بش گفتم چیز خاصی نیس و قرصو انداختم دور طاقت نیاوردم و بهش گفتم گف واسه من نیس واسه دوستم گرفتم و من باور نکردمو از دیشب باهاش حرف نمیزنم ب نظرتون واسه خودشه یا چی؟ اصن خیلی منو ب شک انداخته:(((

تجربه گُرگت میکنه :)

چيزي نميگم

بارداري فعلا فكر نكن بهش

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه دوستشه مطمئن باش اگه واسه خودش بود تو جیب نمیذاشت شک نکن الکی ماه اخرته استرس نگیر

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 

منم مشکوکم😐🎈

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بخاطر یک قرص بیخود بهش شک نکن عزیزم اگه قبلا خطایی ازش سر زده بهش شک کن اگر تاحالا چیزی ندیدی بیخود خودت و بچتو عذاب نده به روزهای خوبی که در انتظارته فکرکن و ذهنتو آروم کن

مال خودشه ینی چی مال دوستشه دوستش خودش جیب نداره؟بعدم گیریم برا دوستش خریده باشع چرا نبرده بده بهش من نمیدونم همه ی اقایون یه دوست خیالی دارن ک اشتباهاتشونو پاش بنویسن

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز