2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته هفت

175 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ‌.توروخدا بیاید دلداریم بدین ی چندساعتی میشه لکه بینی پیدا کردم دیروز رفتم حموم شیو کردم ی نیم ساعتی حموم بودم ولی رو چهارپایه نشسته بودم واب هم اصن داغ نبود ولی اینحوری شد لکه بینیمم درحدی نیس ک رو لباس زیرم باشه یا حتی خودمو خشک میکنم نیس فقط میرم توالت خودمو میشورم ی لکه میاد وای فردا سونو دارم ولی نگرانم شوهرمم امشب نیس😭😭

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا حموم و اب داغ باعث لک نمیشه ک عزیزم ایشالله مشگلی نیست استراحت کن

اخه دوهفته پیشم رفتم حموم یکم زیاد طول میکشه حمومام همینطور شد رفتم دکتر گفت حموم باعث میشه وشیافم نداد باز دیروز حمومم طول کشید اینجوری شد وای خیلی میترسم شما تجربه ای ندارین.؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
مشکلی نیست عزیز منم اینجوری بودم ولی استراحت کن

واقعا؟وای همش دراز کشیدم ازساعت ۵ ک دیدم فقط برای دستشویی بلندمیشم تا فردا برم سونو میمیرم 

دردای پریودی ک ثانیه ای میگیرن ول میکننو کجای دلم بذارم؟

من نه تجربه ندارم اما اولین بارمیشنوم حمام باعث لک میشه شایدجفتت خیلی پایینه

تو سنو مشخص میشه ک جفت پایینه؟

واقعا؟وای همش دراز کشیدم ازساعت ۵ ک دیدم فقط برای دستشویی بلندمیشم تا فردا برم سونو میمیرم  در ...

اشکال نداره عزیزم طبیعیه منم اینجوری بودم فقط خاهشا فقط دراز بکش و اصلا چیز سنگین بلند نکن ان شاءالله به سلامتی نینیتو بغل کنی

من کوردم هیوایه تم آزادیه ✌🏼
تو ان تی اره ولی زودترازاون رو نمیدونم  اگه قلبش تشکیل شده باشه شیاف و استراحت مطلق میدن تا ان ...

دعا کن فردا خیالم راحت بشه حاضرم ۹ماه فقط استراحت کنم ولی بچم سالم باشه😍

اشکال نداره عزیزم طبیعیه منم اینجوری بودم فقط خاهشا فقط دراز بکش و اصلا چیز سنگین بلند نکن ان شاءالل ...

مرسی عزیزم میشه دعام کنی ی صلوات واسه سلامتیش بفرس دعای دیگران درحق دیگری بهتره انشالله خدا بچه شمارم حفظ کنه😍😍😍