2777
2789

سلام..کسی تا حالا به مشکل من برخورده؟من به پیشنهاد شخصی که پزشک نبود لووتیروکسین خوردم حدود دو هفته الان که از عوارضش باخبر شدم میخوام ازمایش بدم ولی گویا باید مدتی صبر کنم تا تاثیر لووتیروکسین از بدنم پاک بشه و عملکرد تیروییدم توی ازمایش به طور صحیح مشخص بشه..متاسفانه هر کسی نظری داره و کسی زمان دقیق برای این  موضوع رو بهم نمیگه..بعضیا میگن یه هفته بعضیا یه ماه و بعضیا گفتند پنجاه  روز

این بعضیا پزشک و داروساز بودن

الان دیگه نمیدونم چکار کنم

اگه کسی هیپنوتیزور خوب میشناسه بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه کلا تیروییدتو بهم زده باشه عزیزم

بهتره قطعش نکنی ازمایش بدی و بری پیشه متخصص غدد تا خودش دوزشو تغییر بده ، چون ممکنه کلا خرابش کرده باشی

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
چه عوارضی؟ اولین باره دارم می شنوم

بدون تجویز و علت بخوری ممکنه تیروییدو بهم بریزه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

من الان ده ساله که کم کاری تیرویید دارم و تحت نظر پزکم هستم هر چند ماه ازمایش میدم 

قرص هر روز میخورم ولی وقتی میخوام ازمایش تیرویید بدم ناشتا میرم و اون روز قرص نمیخورم شما یک روز نخور فرداش برو صبح ناشتا ازمایش بده اون روز هم فرص نخور که میخوای ازمایش بدی

فک کنم باید دو ماه نخوری دکتر به خواهرم گفته بود

روزها گذشت وَ من نسبت به آدم های اطرافیانم محتاط تر شدم.روزها گذشت وَ من فهمیدم آدم ها حق دارند.تا یک جایی و یک روزی دوستمان داشته باشند،و بودنشان دَر کنارت تاریخ انقضا دارد از وقتش که بگذرد حتی اگر هم بخواهی عطر وَ طعمی اضافه کنی بوی فاسد شدن رابطه به مشامت می رسد.روزها گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کَس بعید نیست.آدم ها با منطق خود وارد زندگیتـان می شوند وَبا بی منطق ترین حالت ممکن زندگیتان را ترک می کنند؛آدم هارا در رابطه هایتان آزاد بگذاریدوَ هیچ عشق و محبّتی را گدایی نکنید.باور کنیم اُبهت عشق با پاشویه کردن رابطه ای که نفس های آخرش رامی کِشد می ریزد!

خب  گفتن کم کاری داری..عوارضی هم که من براش خوندم اینه که اگه تیرویید کم کار نباشه تا اخر عمر واقعا کم کار میشه...منم ترسیدم گفتم ازمایش بدم..ولی ازمایشش هم تشریفات خاص خودش رو داره مث اینکه

نه حامله بود تیروییدش کم کار شد.بعدش گفته بود دوماه نخور آزمایش بده ببینم خوب شده یا نه

روزها گذشت وَ من نسبت به آدم های اطرافیانم محتاط تر شدم.روزها گذشت وَ من فهمیدم آدم ها حق دارند.تا یک جایی و یک روزی دوستمان داشته باشند،و بودنشان دَر کنارت تاریخ انقضا دارد از وقتش که بگذرد حتی اگر هم بخواهی عطر وَ طعمی اضافه کنی بوی فاسد شدن رابطه به مشامت می رسد.روزها گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کَس بعید نیست.آدم ها با منطق خود وارد زندگیتـان می شوند وَبا بی منطق ترین حالت ممکن زندگیتان را ترک می کنند؛آدم هارا در رابطه هایتان آزاد بگذاریدوَ هیچ عشق و محبّتی را گدایی نکنید.باور کنیم اُبهت عشق با پاشویه کردن رابطه ای که نفس های آخرش رامی کِشد می ریزد!
مگه از روی آزمایش نگفتن تیروئید کم کار دارین؟

نه .‌من ازمایش ندادم...بدون ازمایش گفتن لووتیروکسین بخور..البته مقدار کم...دو هفته هم بیشتر نخوردم