یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سال دوم راهنمایی یه دختره بود تو کلاسمون عاااااشق امیر محمد متقیان تو عمو پورنگ شده بود، یه چیزی میگم یه چیزی میشنویدا. میخواست بزرگتر که شد بره بهش پیشنهاد بده، حالا اون هیچی تو همون سن دختره سه برابر امیر محمد بود
ولی وقتی واقعا عاشق شدم خیلی برای عشقم گریه کردم چوو نمیتونستم بهش بگم انقد قاط بودم هر روز خاطره مینوشتم که ذیدمش یانه یه بار با خونم نوشتم دوست دارم R😔😔😔
نه خز نبود عاشق هیچ دختری نشدی؟براش تو بچگی جلب توجه کنی؟ راستش رو بگو
نه همش با پسرا در حال فوتبال بودیم یا گیم ، توجهی به دخترا نداشتم
توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد