2777
2789
یه مدته که از کارم خسته شدم و میخوام یه جای دولتی مشغول بشم . رشته ام نرم افزاره راهنمایی میخوام لطفا.

یا اینکه شرکت معتبری رو می شناسید که نیرو بخواد و حقوقش مناسب باشه؟؟
😊😊😊
الان دیگه آزمون دولتی خیلی کم برگذار میشه اونم با پارتی بازی قبول میکنن بیشتر هم کارمند مرد میخوان یه نگاه به نت بندازی متوجه میشی
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالهای قبل هر سال آزمون دولتی برای شرکتهای مختلف بود الان اصلا نیست

دیگه دبیری چیه ما اینهمه هر سال دبیر باز نشسته داریم اما آزمون استخدام نداریم فعلا چرا؟؟؟؟؟؟؟ میگن دبیر زیاد داریم چطور دبیر زیاد دارن ؟ خدا داند ( یا پارتی یا.......)

امسال یک سال هم به ابتدایی اضافه شد باز دبیر کم ندارن!!!!!!!!!!!!!!
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
قبول دارم حرفاتونو.

اما خوب چیکار کنم ؟؟؟ خسته شدم از این شرکتای خصوصی !!

هر لحظه اراده کنن دیپورتی. حقوق درست حسابی نمیدن هزارتا رئیس داری هزار تا استرس و...............
😊😊😊

من یکی از خواهرام سال 87 بانک صادرات امتحان داد و قبول شد . الانم سرکاره

یه خواهردیگه ام سال 86 تو اداره برق امتحان داد اونم قبول شد سرکاره .

فقط اینو بگم که برای گزینش خیلی جلوی آدم سنگ میندازن . حتما یه آشنا باید داشته باشی که سفارشتو بکنه .

دامادمون برق قبول شد ولی تو مصاحبه هم قبول شد ولی دیگه بهش خبر ندادن .

خودمم یه چند وقتی رفتم استانداری مشغول بکار شدم . ولی بخاطر یه سری مسائل دیگه نرفتم .