2777
2789

من هیشه برای سوزوندن کالری زیاد یاده روی می کنم ..الان یه مدته تو خونمو یکم پهلو آوردم...داشتم برا یه نبر تعریف می کردم که باید دوباره پیادا روی رو شرو کنم که بهم گف که رو ساق ا تاثیر میذاره و لاغرشون می کنه ولی من نمیخوام ساق پام لاغر شه چون همینجوریش به اندازه ی کافی لاغرو زشته..حالا پی خوام بدونم واقعا لاعر می کته؟ینی من دیگه نباید پیاده رویم کنم😕

تدریس ریاضی و زبان و ترجمه پذیرفته میشود😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاثیرش رو پهلو و شکم بیشتر از ساقه ولی اگه میخوای رو ساق تاثیر مثبت بذاره رو پنجه پا راه برو که باید تو خونه انجام بدی. بیرون رو پنجه راه بری میگن خله

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
نمیدونم والافک نکنم منم قبل بارداریم همه جاپیاده میرفتم لاغرنمیکرد ساق پاموساق پاکه گوشت زیادی نداری ...

قبول دارم..مامانم اینا خیلی پاهاشون توبه برا من ممیدونم چرا انقد بی ریخته😂😕

تدریس ریاضی و زبان و ترجمه پذیرفته میشود😊