2777
2789
عنوان

عشقولیا از نامزداتون(عقدی)کادوی تولد چی گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ اخ منم بيست و هفتم تولدمه منتظرم يه گربه بگيرم يا يه مسافرت توپ....خداياااا بشه لطفاااا😁😁😁

لامصب خیلی شیرینه😂

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

قشنگ میشه؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من گردنبند بی نهایت از اونجایی هم ک گوجه سبز و لباشک خیلی دوسداشتم تو ی جعبه کنارشون گزاشته بود واسم

خدایا مرسی بابت فندق تودلیم میشه ی صلوات بفرسی سالم بچموبغل بگیرم    
عزیزم چرا اسم خودشو سفارش نمیدی

الان یه ماه و۱۴روزه از تولدم میگذره😊

همون حرف اول اسمم Rشد😊

واقعا خوشگل در اومده❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای انقدر بدم میاد خودم بگم چی بخر 

شده هفت تیر بزارن بیخ گلوم نمیگم

من گردنبند طلا کادو گرفتم

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
الان یه ماه و۱۴روزه از تولدم میگذره😊 همون حرف اول اسمم Rشد😊 واقعا خوشگل در اومده❤

مبارک باشه عزیزم.اره میدونم داشتم مطلباتو میخوندم فدات

خدایا مرسی بابت فندق تودلیم میشه ی صلوات بفرسی سالم بچموبغل بگیرم    
وای انقدر بدم میاد خودم بگم چی بخر  شده هفت تیر بزارن بیخ گلوم نمیگم من گردنبند طلا کادو گرفت ...

خودش میخواست بخره🙄

فقط پرسید خوبع منم از شما نظر گرفتم

بعدش الکی گف پشیمون شدم نمیخرم فردای تولد سوپرایزم کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40