2777
2789
عنوان

گن ساعت شنی قیمت عااااااالی

155 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان 

من دوماه پیش اینترنتی گن ساعت شنی اصل کلمبید خریدم و یه چند روزی بستم و خدایی کمر و شکمم رو واقعا جمع کرده ... داشتم با این قضیه به خوبی و خوشی زندگی میکردم تا اینکه متاسفانه فهمیدم دیسک کمر دارم و دکترم بستن هر کمربندی رو برام ممنوع کرده... الان میخوام بفروشمش اگه کسی هست که سایزش بهش میخوره و لازمش داره بیاد تا سر قیمت توافق کنیم... خودم خریدم ۴۲۰ تومن ولی خب چون استفاده کروم قیمتو کمتر میدم... نه ردیف سه تایی قزن پرسی داره و جنس و کیفیت عالیه.. اگه هم عکس و فیلم ازش خواستین با کمال میل ارسال میکنم تا ببینید و خرید کنید 

وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزندش نیست٫ خدایا خودت مراقب همه مادرا باش   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم m میباشم    

سایز ساعت شنی فرق داره الان نحوه اندازه گیری رو میذارم

وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزندش نیست٫ خدایا خودت مراقب همه مادرا باش   

برای اندازه گیری 

اندازه شکم را از دور ناف بگیرید یعنی متر و بذارید دور شکمتون جایی که ناف هست اندازه بزنید... 

این سایز مناسب کسانی هست که دور شکم آنها از ۱۰۰ تا ۱۱۰ هست ...

سایز لباسات چنده چه قیمت مدنظرته

وقتی اینو خریدم ۴۴ بودم ولی الان مابین ۴۰ و ۴۲

اولش رو ردیف اول قزن ها به زور برام بسته میشد اما حالا ردیف اخر براحتی 

به قیمت فکر نکردم .. اگه کسی میخواد قیمت پیشنهاد بده

وقتی اینو خریدم ۴۴ بودم ولی الان مابین ۴۰ و ۴۲ اولش رو ردیف اول قزن ها به زور برام بسته میشد اما حا ...

من سایزم ۳۸

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم