2777
2789
عنوان

دعوا سر دخترم با خواهرشوهرم

1163 بازدید | 64 پست

دفعه قبل خونه مادرشوهرم بودیم 

دختر جاریم ۲سالشع 

دخترمن ۶ماهشه

دخترم کنارمون بود دخترجاریم انگشتتو کنارگوش دخترم زد گوش دخترم تا شد

من ندیدم شوهرم دید یهو گفت دست نزن

خواهرشوهرم گفت حالاچی شده مگه و ازاین چرتا.شوهرم جوابشو داد

اگه نمیداد من میگفتم .

من دیدم اینا شروع کردن خودم هبچی نگفتم 

یکمم رفت توقیافه خواهرشوهرم

حالا جاریم اونجا اون چیزی نمیگه این پریده وسط

از اون روز من کلی حرص خوردم

دست خودم نیست 

امشب میریم خونه همون جاریم بااون بچه بی ادبش

فقط جیغ میزنه 

میخوام این دفعه اگه بحثی شد دیگه هرچی خواستم بگم

اگع من چیزی ام بگم میدونم دعوامیشه

کسی نظری چیزی میدونه؟

دلم میخواد نرم اما نمیشه 

اه اه از همشون بدم میاد

کاربرجدیدنیستم😊(چون نیک بنگری همه تزویر میکنند)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو سالشه ها.شما انگار کوچیک تری

دخترمنم ۶ماهشه

من کاری ب اون ندارم

ب اینکه خواهرشوهرم شده دایه مهربان تر ازمادرم

ی زمانی همین جاریمو بخاطر همین بچش ک جیغ میزد ازخونه بیزون میکردن میومدن خونه ما

حالا مهربون شده دخترمنو قربونی میکنه

کاربرجدیدنیستم😊(چون نیک بنگری همه تزویر میکنند)

سر بچه ها دعوا نکنین

فقط حواست به بچت باشه 

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

وای نه تو رو خدا . حیفه

بچه دو ساله هم خیلی کوچولوئه . چیزی نمیفهمه

بذار دخترت دو سالش بشه متوجه میشی

سخت نگیر مراقب دخترت باش ولی حیفه به خاطر این چیزها ادم بزرگها قاطی بازی و دعوای بچه ها بشن

عزیزم نصیحتی از من بتو سر بچه ها هیچ وقت دعوا نکنید بعدشم بچت حواست بهش باشه انگشت نکنن تو چشش خود شما خیلی باید مواظب بچه باشید بچه جاریتون هم بچش نمیدونه که

اول یه صلوات بفرست.من مطمئنم خوشبخت خوشبخت هستم چونکه هرچه دارم رو عاشقانه دوس دارم  من از خدا هستم و خدا سراسر انرژی مثبت است. یه روزی میرسه که من ۷۰ سال دارم  و تایپیک هام رو میخونم لذت میبرم چونکه اون زمان همسرم بچه هام همه خوشبخت و سالم هستیم،خدایا ب حق امام حسین و حضرت عباس قسمت میدم  سلامتی و دل خوش بده ب همه .من یه اردیبشهتی خوشبختم  تاکید میکنم‌زندگیم  سراسر انرژی مثبت  و امیده. زندگی من سراسر عشق و محبت و انرژی مثبته.من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم.  روزهای خوب و خوبتر در راه است. ۴ تا محبوب خدا همیشه بهشون پناه میبرم و دستم رو رد نمیکنن ۱.امام حسین علیه السلام. ۲.آقا ابلفضل.۳.امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف. ۴.امام رضا ضامن آهو. عاشقتونم که هر وقت صداتون زدم اومدید و از طرف خدا برام هدیه آوردید. من قطعا هم موفق هستم و هم خوشبخت. خدایا مواظب همسرم  و بچه هام باش.  دوست دارم معبود من. پیش ب سوی سعادت 😚😚😚😚😚😚😚😚پیش بسوی انرژی مثبت 😍پیش بسوی  عشق 😚😙😍😍

خب نزار بچت با بچه ی دیگه ای بازی کنه وقتی انقدر حساسی

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن