2777
2789

پنج تا دندون ی دفعه با هم درآورد امروز ده ماهش تموم میشه سه روزه اشتهاش به غذا صفر شده دارم دق میکنم عین روانیا شدم وزنشم دویست گرم کم شده

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم عذا نميخوره

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
بخاطر گرماست

عین دیونه ها شدم اخلاقم گند شده به زور بهش غذا میدم اونم گریه😢 آرزوی مرگ میکنم

قبلا هم گرم بود اینجوری نبود‌ خونمون هم خنکه خیلی

حالا از همه بدتر دختر ۸ ماهه منه که ۳ ۴ روزه لب به شیر نزده شیر خشکا مونده جلوم حرص میخورم دریغ از ی ...

عزیزم شید خشکو با قطره چکان بده دختر منم شیر نمیخوره به زور با قطره چکان میدم چاره ای نیس

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
بخاطر دندوناشه نگران نباش غذاهای برنجیو نرم بهش بده.آش رشته معمولا بچه هادوس دارن.یا سوپ

هیچی نمیخچره حتی غذاهایی که قبلا عاشقش بود

تو خودت دندونات درد کنه غذا خوردنت میاد

خوب حق داره

غذاشو بزار یخ بشه که وقتی میره تو دهنش لثه هاش درد نگیرن

شیر بده بیشتر 

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
تو خودت دندونات درد کنه غذا خوردنت میاد خوب حق داره غذاشو بزار یخ بشه که وقتی میره تو دهنش لثه هاش ...

دارم دق میکنم آخه دندوناش که دراومدن که

عین دیونه ها شدم اخلاقم گند شده به زور بهش غذا میدم اونم گریه😢 آرزوی مرگ میکنم قبلا هم گرم بود این ...

شاید بخاطر دندوناشه بچس 

بچع خواهر شوهرم از اول تابستون غذا نمیخوره دکتر گفته بخاطر گرماست

داستان زندگیمو گذاشتم اگه‌دوست داشتی یه سر بزن 🤗تاپیک اول و سوم 🙏🏻😍 
دارم دق میکنم آخه دندوناش که دراومدن که

بچه همینه

تو اول راهی

تجربه نداری

بچه یه دوره غذا نمیخوره

یه دوره فقط جیغ میکشه

یه دوره خودشو میکوبه زمین

همه این دورانارو گذروندن

فقط صبوری لازمه

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!