2777
2789
عنوان

کیا بچه زیر ی سالشون ی دفعه بی اشتها شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 50 پست

ماشاءالله بهش چرا ناراحتی خوشحال باش.

من هرسری بچم میوفته رو دور اذیت میگم حتما دندونشه خبری نیس

ازونورم فک میکنم پیرمیشم برا هر دندون بخواد ادا دراره

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد
خدارو شکر خوبه. از کی تونست با کمک راه بره؟ خودش از جاش بلند میشه؟

نه خودش از جاش بلند نمیشه حتی خودش خوابیده باشه نمیشینه. از شش ماهگی با کمک راه میرفت کامل هم می ایستاد وقتی دستشو میگرفت جایی

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خودش از جاش بلند نمیشه حتی خودش خوابیده باشه نمیشینه. از شش ماهگی با کمک راه میرفت کامل هم می ایس ...

دختر منم خودش بلند نمیشه . از ۵ ماهگی نشست اما واینمیسه اما پا گرفته مثلا دستاشو میگیرم لرزون لرزون وایمیسه ولی را نمیتونه

دختر منم خودش بلند نمیشه . از ۵ ماهگی نشست اما واینمیسه اما پا گرفته مثلا دستاشو میگیرم لرزون لرزون ...

امضاد چقد قشنگ بود

دخترت چند ماهشه؟

سلام منم مشکل شیر نخوردن دخترمو دارم نی نی شما چی شد خوب شد

خود به خود اینقدر نذر و نیاز کردم رفتم مشهد کلی دعا کردم وقتی برگشتیم بعد از شش ماه خوب شد

اما حالا غذا نمیخوره😆

الکی غصه نخور مثه من خودتو پیر نکن. فعلا تو خواب بهش شیر بده اگه تو خوابم نمیخوره بدوش تو لیوان بده اکه شیرت کمه شیر خشک هم بده اگه اونم نمیتونی شیر گاو رو با آب بجوشون با گلاب روزی صد میل بده.

این روزا هم میگذره غصه نخور

‌یر خشکییه شب تا صبح نمیخور تو روز هی باید بخوابونم اونم خر وعده 90 تا رم زورکی تموم میکمه

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها
‌یر خشکییه شب تا صبح نمیخور تو روز هی باید بخوابونم اونم خر وعده 90 تا رم زورکی تموم میکمه

پسر منم همین بود گلم حرص نخور

تو‌شیرش شیره خرما بریز مقوی تر بشه

تو غذاش روغن زرد گاوی بزن اگه حساسیت داره گوسفندی بزن

فقط حرص نخور

بچه ات ی مادر با نشاط میخواد نه پر از استرس این روزا به سرعت میگذره تا میتونی بهش محبت کن فقط. بچه های رفلاکسی خیلی قر دارن باید بسازی باهاش

7 ماهه داغونم ینی کم شیر بخوره یکم غذا چیزیش نمیشه

نه بابا هیچیش نمیشه بزرگ میشن اینقدر میخورن😆 الان پسر من بعد شش ماه یک هفته اس چسبیده به سینه من همین الان شیر خورد خوابید اومدم چیزی بندازم روش بلند شد گیر داد باز شیر خواست