2777
2789
عنوان

به نظرتون من بداخلاقم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 66 پست

خوبس کردی.از این به فعد کلا کسیو که نمیشناسی جواب نده.آفرین.بچه ها تسبیحمم همین دورو ورا بود پیداش کنین😂

اما بی شوخی میگم جواب نده به غریبه ها عزیزم

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
افرین کارخوبی کردی معلومه داره فیلم بازی میکنه_یک افرینم داری که دست نیافتنی هستی اخلاقتم عالیه بداخ ...

وای مرسی عشقم 😍😍خوبی از خودته خوب میبینی 

یادش بخیر اولین بار که خندیدی دلم رفت گفتم زیباتر از این خنده نیست.یادش بخیر چقدر دعوا کردیم چقدر خندیدیم.چقدر مهربدن بودی چقدر بد شدی؟؟چقر اهمیت دادم بهت چقدر بی اهمیت شدم.چقدر گریه کردم چقدر خندیدی...ولی داستان اینطور نمیمونه قراره که باهم باشیم دوسم داشته باشی دیگه نزاری گریه کنم هوامو داشته باشی..خدایا بابت تمام اتفاقی خوبی که افتاده و قراره بیفته شکرت⭐یه صلوات برام میفرستی مهربون؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر بود اصلا جوابشو نمیدادی ولی خدایی خوشم اومد از طرز برخوردت خیلی قاطع و از بالا صحبت کردی   

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...
بهتر بود اصلا جوابشو نمیدادی ولی خدایی خوشم اومد از طرز برخوردت خیلی قاطع و از بالا صحبت کردی   ...

مرسی عزیزم اره واقعا نباید جواب میدادم

یادش بخیر اولین بار که خندیدی دلم رفت گفتم زیباتر از این خنده نیست.یادش بخیر چقدر دعوا کردیم چقدر خندیدیم.چقدر مهربدن بودی چقدر بد شدی؟؟چقر اهمیت دادم بهت چقدر بی اهمیت شدم.چقدر گریه کردم چقدر خندیدی...ولی داستان اینطور نمیمونه قراره که باهم باشیم دوسم داشته باشی دیگه نزاری گریه کنم هوامو داشته باشی..خدایا بابت تمام اتفاقی خوبی که افتاده و قراره بیفته شکرت⭐یه صلوات برام میفرستی مهربون؟؟
دلت خوشه بابا این با هزار نفر دوسته ارواح عمه اش ،تنهاس!! از اول هم نباید جواب میدادی هر کی م ...

من موافقم شدیییید

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
خوبس کردی.از این به فعد کلا کسیو که نمیشناسی جواب نده.آفرین.بچه ها تسبیحمم همین دورو ورا بود پیداش ک ...

چشم خواهری مرسی از راهنماییت عزیز دلم😍

منم مثه خودت جواب میدم. فاز خودمم نمیدونم. ریکوئست میدن قبول میکنم دو کلمه تند میگم بعدم بلاک میکنم😐

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
من تو این مواقع میگم. خب.. خب.. ن.. بعدش..  اونوقت تو ب اینهمه صبر و حوصله میگی بداخلاقی

خ نمیدونم والا این گفت رفتم تو فکر

من تو این مواقع میگم. خب.. خب.. ن.. بعدش..  اونوقت تو ب اینهمه صبر و حوصله میگی بداخلاقی

بی حوصله کی بودی توو😄

برخوردت و اخلاقت خیلی هم عالیع ایول همینجوری بروو جلو

فدات عزیزززززممممم

اسی چه زشته 😂😂😂😂😂

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣