2777
2789
عنوان

مامانا. بچه های ده و 9 ماه رو چند وقت یه بار می برید حمام

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 25 پست
میشه عزیزم بهم یاد بدی؟ 

حمام کردن؟؟؟ ببین ما میریم حمام اون میزارم تو وانش و عروسک میریزم بازی میکنه. من خودم میشورم‌ . بعد اونم میشورم. باز وان تمیز میکنم اون میزارم توش. خودم دوش میگیرم. حوله تنم میکنم. اون میبرم زیر اب، آبش میکشم. حوله تنش میکنم میاییم بیرون

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
بچه ای که میشینه حمام کردنش راحت تره درسته؟ من دخترم سه ماهشه ماشالله سنگین هم شده یکم حمام کردنش س ...

اره .‌میزارمش تو وانش. بعد دخترم راه میره و وایمیسته‌ . بازم راحت تره

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حمام کردن؟؟؟ ببین ما میریم حمام اون میزارم تو وانش و عروسک میریزم بازی میکنه. من خودم میشورم‌ . بعد ...

چه بچه ارومي داري😁خوش به حالت😁پسر من اگه اينجوري بياد حموم،كاشي ها رو دونه دونه با دندونش ميشكونه🤣(شوخي بود)ولي واقعا شيطونه بچه م🤕

پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗

[QUOTE=98625691]چه بچه ارومي داري😁خوش به حالت😁پسر من اگه اينجوري بياد حموم،كاشي ها رو دونه دونه با دندونش ميشكونه ...[/QUOT]

عاشق حمام. بیرون شیطون ولی تو حمام می شینه تو وان کیف مبکنه. با اینکه مهر مآه به دنیا اومده ولی از اول هروز بردمش حمام. عادت داره

[QUOTE=98625691]چه بچه ارومي داري😁خوش به حالت😁پسر من اگه اينجوري بياد حموم،كاشي ها رو دونه دونه با ...

عزيزم❤️پسر من از حموم فراريه🙈🙈🙈

پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗
حمام کردن؟؟؟ ببین ما میریم حمام اون میزارم تو وانش و عروسک میریزم بازی میکنه. من خودم میشورم‌ . بعد ...

از چند ماهگی میشه مستقیم از شیر آب حمام رو سرش آب ریخت؟

عاخه من آب پر میکنم با ظرف میریزم رو سرش..

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
از چند ماهگی میشه مستقیم از شیر آب حمام رو سرش آب ریخت؟ عاخه من آب پر میکنم با ظرف میریزم رو سرش..

من رو سرش نمیریزم. بدنش زیر آب میبرم. بعد اینکه ملاجش سفت شد. حدود یک سال‌ . اصلا سرش زیر آب نمیبرم

من رو سرش نمیریزم. بدنش زیر آب میبرم. بعد اینکه ملاجش سفت شد. حدود یک سال‌ . اصلا سرش زیر آب نمیبرم

آهان مرسی عزیزم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

از وقتی بدنیا اومد تابستونا هرروز زمستون یروز درمیون تا الان که سه سالشه اگرم ببرمش پارک یا پیش بچه های دیگه وقتی ازونجام برگشت دوباره حموم عادت کرده خودشم ناخودآگاه حوله شو برمیداره میره حموم منم صدا میکنه