2777
2789

خیلی زیاد این تصمیمو گرفتم و نتونستم اراده اجرا کردنشو نداشتم و زود با کسی دوست میشدم دوستیای کوتاه مدت بی هدف و پوچ و مسخره 😩😣 کیا مثل من بودن خوب شدن خسته شدم نمیخوام باز بازیچه ی یه ادم بی خود بشم چکار کنم اراده م قوی شه حرف کسی یا کات کردن کسی باهام حس حقارت نده بهم بخوام بهش بچسبم و بخوام ثابت کنم که من ادم کوچیک و حقیری نیستم ولی بدتر خوردم میکنن 😭😭😭 سنم بالاست اما انگار از لحاظ عقلی رشد نکردم کسی هست کمکم کنه اینو تجربه کرده باشه خودشو ساخته باشه؟؟

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اونجایی که خیلی حساسم خیلی زود وابسته میشم میدونم دوستی به هیچ عنوان برا ادمی مثل من خوب نیست اما بازم تو تله میفتم 😭😷😳

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
بیخیال بابا...بگو بخند خوش بگذرون از یادت میره همه چی که پسر و شوهر نیس.

ولی کسی بیفته به پات دلت میلرزه دیگه منم دلم میلرزه و وارد رابطه میشم الان من باید بچه داشته باشم زندگی مستقل اما خونه بابامم و بازیچه ی این پسر و اون پسر